Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik férjhez megy a másikat eljegyzik, a harmadik gyereket vár, csak nekem nincs senkim?!

Figyelt kérdés

Ez megy/ment egész nyáron. Esküvők, eljegyzések, boldog párkapcsolatok,...stb!

Félre ne értsétek nagyon örülök más boldogságának. Csak ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy én mikor következem?!

Ehhez képest én hol tartok? Van két kutyám, egy munkám, ami egy cseppet sem tesz boldoggá. Hétvégente suliba járok. Néha arra is alig van időm, hogy eljárjak egy kicsit edzeni/kikapcsolódni, mert a háztartást is természetesen egyedül vezetem...

Nem panaszkodom, de tényleg jól esett kiírni magamból azt, ami bánt.

Leírhatjátok ti is nyugodtan, hogy veletek ilyen éren mi a helyzet.

2016. szept. 6. 22:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanez, csak meg vagyok "segítve" egy pár centis toldalékkal, ami még inkább megnehezíti a párkeresést... :D

(F)

2016. szept. 6. 22:20
 2/24 anonim ***** válasza:
52%
Én úgy érzem,hogy a büdös életben nem lesz saját lakásom,és a párom sem fog soha feleségül venni,ha eljegyezni is képtelen..gyereket majd szeretnék,de az se lesz,mert nem számít a véleményem ebben ezért inkább befogom a pofám és örülök annak ami van.
2016. szept. 6. 22:21
 3/24 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna , pontosan ugyan így érzek/vagyok. Annyi hogy nekem egy kutyám van. Teljesen el vagyok keseredve pedig csak 20 éves vagyok. Mások olyan boldogok, én meg csak a kutyám bolondságon tudok mosolyogni. Persze van egy személy akivel beszélgetek és kedveljük egymást még sem mozdulunk semerre és ez még jobban lehangol. Persze ott a sok munka, mellette okj tanfolyamot végzem és közben az egész háztartást én vigyem.
2016. szept. 6. 22:22
 4/24 anonim ***** válasza:
62%

Hónapok óta se munka, se barátnőjelölt. Próbálkozok mindkettőben, de szélmalomharcot vívok. Társaságom nincs, sikerélményem nincs, energiám nincs, a testem-lelkem romhalmaz, kilátások gyászosak :D Hejj!

24/F

5/24 anonim ***** válasza:
pacsi, dettó egyetértek veled :/ 21 vagyok és szinte minden barátnőmnek van párja, néhány férjhez is ment, 2 szült.. úgyhogy elvagyok keseredve én is és magamban keresem a hibát, nem értem hogy nálam ezerszer butább és csúnyább lányoknak miért jött be ennyire az élet... röviden így :)
 6/24 A kérdező kommentje:

Hmm, úgy látom, hogy sajnos mindenkinek meg van a maga baja. :/

Nyugodtan jöhetnek ám még kommentek.

Nekem kicsit jól esett most, hogy ezt kiírhattam magamból. Hátha ti is megkönnyebbültök egy kicsit. :)

2016. szept. 6. 22:23
 7/24 anonim ***** válasza:
Nincs senkim, pedig nagyon akarom, mégsem tudok elindulni sem az úton. Képtelen vagyok akár egy randit összehozni. Fogalmam sincs, miért van ez, de ahogy látom, undorodnak is tőlem az emberek (elsősorban nők). Mindegy, forever alone.
2016. szept. 6. 22:31
 8/24 anonim ***** válasza:
63%
Magadon kívül senki se tehet boldoggá.
2016. szept. 6. 22:35
 9/24 A kérdező kommentje:

Én ezzel a mondatoddal tudnék vitatkozni.

Persze az fontos, hogy egyedül is boldog legyen az ember, feltalálja magát.

De egy jól működő párkapcsolat azért teljesen boldoggá tudja tenni az embert.

Ketten ugyanis olyan dolgokat élhetsz át a pároddal, amit egyedül azért nem.

Nem azt mondom, hogy nem vagyok boldog, de valami/valaki hiányzik az életemből.

2016. szept. 6. 22:38
 10/24 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan, ahogy a 8-as írta. Magadat kell boldoggá tenned, és ha egyedül is jól érzed magad, vonzod majd az ellenkező nemet is. Nagyon lerí az emberről, ha önmagával nincs jóban.
2016. szept. 6. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!