Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek ha az udvarlotok mással is találkozna?
Van egy srác akivel alakuk a dolog, de megtudtam h mást is fűz.
Vele is találkozgat.
Még csak ismerkedünk semmi komoly.
Ilyenkor még ez elnézendő?
Én férfiként is számtalanszor voltam olyan helyzetben, hogy volt konkurrenciám - szóval teljesen normális, hiszen még csak most ismerkedtek, nem tudhatja még, hogy tényleg te vagy-e a megfelelô. Aztán ha jól haladnak a dolgok, és meg tudod ôt gyôzni arról, hogy igenis te vagy a jó választás, és nem a másik lány, akkor idôvel eljuthattok arra a szintre, hogy kizárólagosság legyen.
Idônként
Nem. Szerintem ez így nem korrekt. Én sem csinálok ilyet, velem se csináljanak.
29/f
Volt, mikor elviseltem, volt, mikor azonnal elköszöntem az illetőtől. Hogy teljesen őszinte legyek, mindkét esetnek az lett a vége, hogy összejöttem az adott sráccal... Az első esetben hónapokig randiztunk, amikor tudtam, hogy közben másokat dönget. Egy idő után betelt a pohár, és mondtam neki, hogy ez eddig volt vicces, hagyjuk egymást békén, és ekkor közölte, hogy a másik 2 leányzót egyébként egy bő hónapja elküldte. És nem, nem kamuzott. Mint mondtam, összejöttünk. Akaratlanul is összefutottam az illetőkkel, és kb a torkomat elvágták volna, mikor megláttak, meg üvöltöztek...elég durva volt.
A másik srácnál kijelentettem, talán pont a fenti példa miatt, hogy köszönök mindent, de én nem játszok ilyet. Nem fogok versengeni senkiért, nem leszek második, és nem viselem el ezt a helyzetet. Úgyhogy nincs harag, de kösz nem. Nos, kiderült, hogy a csajjal 2x találkozott társaságban, az ég egy adta világon semmi se történt, csak ő úgy gondolta, hogy TALÁN tetszhet a csajszinak, és erről beszámolt, kissé elferdítve a dolgot. Utólag nem vagyok biztos abban sem, hogy létezik a lány :D Szegényke napokig jött utánam és győzködött, hogy igazat mond. Mint említettem, ebből is kapcsolat lett, és ez azóta is tart :)
"Legyen benned annyi büszkeség, hogy lapátra teszed a csávót még ma. Nem egy sonka vagy a húspiacon, akik között válogatni lehet. A Nő megérdemli, hogy csak Ő, egyedül Ő kapjon figyelmet."
Milyen alapon járna ez a "Nônek", ha még nem is ismerik egymást?
Miért kéne annak büszkeségi kérdésnek lenni, ha néha a nôknek kell bizonyítaniuk, hogy ôk különbek a többi jelöltnél?
Akkor ezentúl a férfiak is csináljanak ebbôl büszkeségi kérdést? Vagy ugyanez nem jár ki a Férfinak?
Mert nem így tapasztaltam.
"Legyen benned annyi büszkeség, hogy lapátra teszed a csávót még ma. Nem egy sonka vagy a húspiacon, akik között válogatni lehet. A Nő megérdemli, hogy csak Ő, egyedül Ő kapjon figyelmet. Menjen az ilyen görény a p-ba."
A feminácik úgy tűnik, korán keltek ma.
"#6, #8: egy Nőnek nem kell "bizonyítania" és ez nem verseny a Férfi Úr kegyeiért. Ha kell a pasinak a Nő, koncentráljon rá. Ha egytucat csajok kellenek inkább akiknek bizonyítaniuk kell, akkor hagyja békén a Kérdezőt."
Pont azt kéne bizonyítania, hogy ô nem 12 egy tucat, ezért érdemes arra, hogy rá koncentráljanak.
De ha ez szerinted nem így van, akkor ugyanezen a logika mentén szerinted a Férfinak (ha már így dobálózunk a nagybetûkkel) se kell semmit bizonyítania, és az egész udvarlás dolog egy baromság?
Vagy csak szimplán arról van szó, hogy szerinted a Nô annyira magasabbrendû létforma, hogy neki alanyi jogon jár az, amiért a Férfinak természetes, hogy bizonyítania kell?
Melyik a kettô közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!