Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek ha az udvarlotok mással is találkozna?
Van egy srác akivel alakuk a dolog, de megtudtam h mást is fűz.
Vele is találkozgat.
Még csak ismerkedünk semmi komoly.
Ilyenkor még ez elnézendő?
"A szimpátia, érdeklődés az első találkozás első öt percében eldől."
Az elsô 5percben max az elsô benyomás és a testi vonzalom dôl el. Azért a valódi érdeklôdéshez ehhez sokkal többre van szükség. Pl. sokkal több idôre.
"Szerintem az a tisztességes, hogy ha az első randin szimpatikus a másik, akkor megpróbálják együtt, nem keresgélni még további jelölteket. "
Nem feltétlen keresgél az ember, de van, hogy akad. És ilyenkor azt elvárni, hogy minden más jelöltet dobjon miattad a másik, miközben még mindig lényegében vadidegenek vagytok egymás számára, nem tûnik túl tisztességesnek.
"De én mondjuk az első, max második randin lefekszem mindenkivel."
Akkor ez sok mindent megmagyaráz, de akkor ne is a te példádból induljunk ki, mint az általános eset.
Mindenestre ennek fényében mókásan hat a húspiacos mondatod...
"Én más vagyok. Mellettem ne randizzon senkivel a másik. Vagy ha nem felelek meg, akkor menjen randizgasson csak engem hagyjon békén. Van bennem ennyi büszkeség."
Ez miért büszkeség kérdése, ha még csak most ismerkedtek? Honnan kéne tudnia, hogy vajon veled érdemes- folytatnia az ismerkedést vagy valamelyik másik jelölttel?
És akkor ez azt jelenti, hogy ha neked egyszerre több férfi is udvarolna, akkor te azonnal választasz közülük egyet, és a többit kapásból kikosarazod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!