Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti elviselnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti elviselnétek egy hisztis lányt?

Figyelt kérdés

olyan dolgokon is megsértődik amit ti egyáltalán nem éreztek sértőnek mikor mondjátok/csináljátok, de ő nyilván igen. ilyenkor puffog picit de 2 szép szóval el lehet intézni azért.

tegyük fel h ezen kívül minden rendben van.

2016. febr. 29. 22:19
1 2 3
 1/24 Sunshinedoll ***** válasza:
26%
Én baromi nagy hisztis p-csa vagyok, de az uram jól bírja :D Egy áldás az az ember. Az előző párom is jól kezelte.
2016. febr. 29. 22:21
 2/24 anonim ***** válasza:
Egy egészséges szintig talán, de nagyon herótom van az ilyenektől.
2016. febr. 29. 22:21
 3/24 anonim ***** válasza:
Megfordítom a választ, egy hisztis lány nem tudna elviselni engem. :D
2016. febr. 29. 22:22
 4/24 anonim ***** válasza:
1-es, legalább őszinte vagy :D
 5/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám elviselni. Nincsenek nagy igényeim, de a hisztizés egyike azoknak a dolgoknak, amik nagyon idegesítenek.
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

A hiszti nem egyenlő azzal, hogy megbántod és neki rosszul esik, és neked ez nem esik le..arról te tehetsz, ha figyelmetlen vagy.

A hiszti az, hogy "jajj, de nekem az kell..vedd meg"

2016. febr. 29. 22:24
 7/24 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen gyakori. Ebből a kis részletből az derül ki, h hajlamos vagy napi rendszerességgel többször is kitörni, ha éppen neked nem tetszik vmi. Őszintén megvallva nekem nem lenne kedvem minden nap csitítgatni téged még azzal a 2 szóval se. Az h 1-2 hetente előfordul 5-10 percre, oké, benne van. De egy idő után én tuti besokallnék, és pukkanna nekem is az agyam, h mi van veled már megint, aminek úgy hiszem, nem lenne jó vége.

Tehát véleményem szerint hosszú távon nem éppen nyerő az ilyen viselkedés

2016. febr. 29. 22:24
 8/24 A kérdező kommentje:

1. éppen ez ihlette a kérdésem nekem is.

mentségemre szóljon h visszatekintve minden egyes hisztim jogosnak érzem még mindig, de elnyomja a szeretet azért már :D de akkor nagyon morci tudok lenni. az én kis drága barátom persze soha nem akar szándékosan megbántani, de olyan kis buta néha :( de szerencsére ő azért kedvesen reagálja le a legtöbb esetben, hallottam már sokkal rosszabakat.

lényeg a lényeg, szerencsés vagyok vele :D

2016. febr. 29. 22:28
 9/24 A kérdező kommentje:

7. márpedig akár többször is előfordul egy nap is sajnos. (nem minden nap, de van olyan).

a hiszti alatt nyilván nem olyat értek h vegyen meg nekem valamit, nem is értem miért neki kéne nekem dolgokat vennie csak úgy.

nem is tudom megfogalmazni, nem úg bánik/beszél néha velem ahogy azt az én szememben én megérdemelném - és itt nem kell egyáltalán nagy dolgokra gondolni.

de azért tisztában vagyok vele, h ezt sokan nem viselnék el :D

2016. febr. 29. 22:34
 10/24 anonim ***** válasza:
A rendszeres hisztit biztos nem. Nincs szükségem értelmetlen hisztikre.
2016. febr. 29. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!