Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hisztis vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hisztis vagyok?

Figyelt kérdés

Ő meccset nézett, nekem meg kezdődött volna a Szulejmán, szóltam neki, ő meg azt mondta, ha majd vége a meccsnek odakapcsol. Én meg végig morogtam, meg puffogtam, hogy nem igaz, hogy az egyszer nem bírná ki, ha nem látná, holnap úgyis ismétlik. Aztán mire átkapcsolt, az enyémből vissza lett volna még kb 10 perc, úgyhogy fogtam magam és kikapcsoltam. És akkor mondta, hogy csináljunk valami más, és jött oda, hozzám bújt, meg puszilgatott, én meg eltoltam, mert semmi kedvem nem volt hozzá, ő meg mondta, hogy ne duzzogjak már, semmiről nem maradtam le, amiért egy részt kihagytam, aztán próbálkozott még egyszer, kétszer, de én továbbra is eltoltam magamtól, aztán sóhajtott egyet, és azt mondta szörnyű vagyok, és elment valami kaját csinálni. Kérdezte, hogy kérek-e, én meg sértődötten mondtam, hogy nem, ő meg mondta, hogy jaj, ne hisztizzek már, és odarakta elém, amit persze miután elment fürdeni megettem..

Szerintetek kinek volt igaza? Tényleg szörnyen viselkedtem?

2016. febr. 21. 15:01
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:

a meccse előtt megbeszélhettetek volna

vegyetek még egy TV-ét

én így hidaltam ezt át

azért a szexet emiatt kihagyni....hát az túlzás

2016. febr. 21. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
El akartál kapcsolni a meccsről? :O szégyelld magad! Viccet félre téve. Egy tv műsor sem ér annyit hogy a kapcsolat rovására mennyen. Legközelebb bújj oda hozzá ha meccset néz, vagy menny át barátnődhöz és nézd meg vele.
2016. febr. 21. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért? A Szulejmán is élő adásban megy?

Igen, hisztis vagy.

2016. febr. 21. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg hisztis vagy,de ettől függetlenül én átengedném ilyen helyzetben a páromnak a tévét és még könyörögnie sem kéne.
2016. febr. 21. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért nem neten nézted, ott legalább nem szakítják meg 10 percenként reklámok. :) Vagy vesztek még egy tv-t, vagy valahogy megegyeztek, hogy mindkettőtöknek jó legyen, mert szerintem előbb utóbb meg fogja unni ezt a cirkuszt.

Egyébként a Szulejmánt is ismétlik, nem? ;)

2016. febr. 21. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Buta hisztis liba vagy.Majd a barátodat így szoktatod le arról,hogy kedvesen bújjon hozzád.
2016. febr. 21. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
A saját írásodat visszaolvasva sem esik le, hogy ebben a történetben te vagy inkább a rossz?!
2016. febr. 21. 15:19
 8/11 Kenzo Tenma ***** válasza:
rtlmost-ról nem nagyon hallottál még ugye? Bármikor újra tudod nézni a szulejmánt rajta.. XD
2016. febr. 21. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Tényleg hisztis vagy. A barátod meg kicsit bunkó. Vajon milyen lehet a kommunikáció közöttetek? Meg az is érdekelne melyikőtöknek lesz előbb elege a másikból.
2016. febr. 21. 16:33
 10/11 anonim válasza:
Hisztigép level 99. :D De valahol aranyos is a kis duzzogásod. Én a pasid helyében jól megfarkaltalak volna. :D
2016. febr. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!