Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi azt sulykolja beléd, hogy hisztis vagy, úgy, hogy még soha nem is találkoztatok, akkor azzal mi a célja?
Több dolgot jelenthet.
Vagy azt, hogy tényleg hisztis vagy, de akkor meg egy idióta, amiért szóbaáll veled.
Vagy már eleve kialakított rólad egy képet a fejében, és teljesen mindegy, hogy milyen vagy, akkor is ehhez fog ragaszkodni.
Bármelyik is: nem érdemes vele egy másodpercig sem foglalkozni a továbbiakban.
Egy nőbe nem kell olyan dolgot sulykolni ami jellemző az összesre.
Rövid felsorolás: Hiszti, irracionalitás, határozatlanság, önfejűség, hazudozás, következetlenség, pénzéhesség, stb.
Már elve kialakított.
Nem vagyok hisztike, nem stílusom.
De gondolom az előző nője az lehetett, ha ilyen komplexusai vannak.
Miért kell folyamatosan általánosítani?? Ezt sosem értettem, talán ismered az összes nőt, hogy ennyire tudod, hogy mindre jellemző?Kétlem. Az hogy te eddig ilyen nőkkel szűrted össze a levet, az nem jelenti azt, hogy mind ilyen, mert ez nem igaz.
Egyébként kérdező, szerintem is az lehet a háttérben, hogy ő ezt így elkönyvelte, és lehetsz te akármilyen, ezen már nem nagyon tudsz változtatni, főleg ha ő is 1-2 korábbi félresikerült kapcsolata alapján ítéli meg a nőket, mint ahogy itt is az egyik válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!