Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ilyen naiv pasival?
Komolyan mondom,nem hiszem el, az a helyzet,hogy egyáltalán nem jön be, és próbáltam már lekoptatni mindenféle jelzésekkel,de nem sikerült. Komolyan szerintem észre se veszi,h nem jön be nekem,mintha egy másik világban élne,de komolyan,miután "lekoptattam",pár nappal később boldogan jött oda hozzám,és tényleg olyan őszinte mosollyal,mintha mi sem történt volna,szerintem tényleg azt hiszi,h kedvelem. Mert még mindig csillognak a szemei ha rám néz. Mondjuk elég elfoglalt ember,és folyton rohan,így lehet észre sem veszi,h hiába udvarolgat,nálam nincs esélye. Tuti ,h szeret,jaaj, és ráadásul azt hiszi,h ez kölcsönös,mert tényleg azzal a boldog naivitással jön mindig oda hozzám beszélgetni.
Most mi csináljak vele? Valaki segítsen? Esetleg volt valakinek hasonló helyzete? Hogyan oldotta meg?
A mindenféle jelzésekbe benne volt a verbális kommunikáció is?
Tehát megmondtad neki konkrétan,h ne próbálkozzon?
Őszinteség.
Mondd meg neki egyenesen, hogy ne haragudjon, de nem szeretnél tőle semmit. Ennyi.
Mindenféle süket maszlaggal traktálod ahelyett, hogy egyenes lennél, és akkor fel vagy háborodva, hogy "nem kopik le".
Most akkor erez irantad valamit vagy nem????
Eloszor ezt kene megtudni! Vagy lehet hogy te vagy inkabb naiv es nem tudod minek venni a kozeledeset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!