Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti össze jöttek azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti össze jöttek azzal a pasival akivel először találkoztatok mámit első randi után?

Figyelt kérdés

és meddig voltatok együtt vagy mióta kort is írj

elnézés a helyesírási hibályért

2010. febr. 7. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
"hibályért" beszarokXD
2010. febr. 7. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
35%

"Elnézést"

Tudod hol szoktak elnézni?

Két fal között :D

-ScK-

2010. febr. 7. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
egy randiból nehezen szűröm le, hogy hozzám illő -e az illető. szóval nem. 19/L
2010. febr. 7. 21:07
 4/9 A kérdező kommentje:

itt nem beszarni kell hanem kérdésre írni

és azért írtam ki mer álandoan bele kötnek

2010. febr. 7. 21:07
 5/9 A kérdező kommentje:
végül is első randi végén talán csók de második randin ott már lehet mondani hogy járjunk nem
2010. febr. 7. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én voltam így.
2010. febr. 7. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
elnézni a kecske 2 szarva között kell.
2010. febr. 7. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

A barátommal nemrég jöttünk össze, most vagyunk két és fél hónaposak. Első randin már volt csók, de én akkor még egyáltalán nem mint a barátomra gondoltam rá, ő viszont később egyértelműen kifejtette, hogy azóta vagyok a barátnője:D Nem mindegy amúgy? Néhány randi múlva úgyis egyértelmű lesz a dolog.

17/L

2010. febr. 7. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd, én a neten ismertem meg a mostani párom és már 10 hónapja együtt vagyunk. Mi mindössze 3szor találkoztunk és a 3. alkalommal döntöttünk úgy hogy okés, próbáljuk meg, bár nem mondtuk ki. Azóta voltak hullámvölgyeink is, meg lesznek is, ezekre fel lehet készülni valamilyen szinten. Ő 30F, én 24L vagyok.
2010. febr. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!