Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rögtön az első randi szexbe torkollik, lehet, hogy nem lesz belőle komoly kapcsolat?
Összeismerkedtem egy sráccal, és rögtön első randin megtörtént. Még sosem volt velem ilyen. Lehet, h csak arra kellettem neki?
22/L (a fiú 27)
Jujj, kajak elviszlek randizni!
Valószínűleg, csak szex kapcsolat lesz!
17/F
Nem feltétlenül nem lesz belőle kapcsolat. Nekem is indult így 2 éves kapcsolatom:)
És rengeteg pár így kezdi, szóval egy percig se gondold, hogy kevesebb vagy bárkinél.
Nekem is két kapcsolatom is volt, ami nem ilyen tervekkel (szex az elején, ha nem is az első randin) indult, de végül mégis másfél év, a másiknál két év lett belőle, és mindkét esetben én léptem ki a kapcsolatból végül.
Szerintem hozzáállás kérdése, mindkettőtök részéről. De ne görcsölj rá, és fogadd el, ha a srácnak csak ennyi volt (akkor ott úgysem lett volna több akkor sem, ha váratod). :)
28N
Nekünk is így indult. Azelőtt sohasem gondoltam, hogy ilyet is tudnék csinálni. Megbeszéltük, hogy maradjunk ennyibe, én elmondtam, hogy nem szeretnék ismétlést, lelkifurdalásom volt... Aztán szinte az "eset" után 2 hónappal (a két hónap alatt telefonon tartottuk a kapcsolatot, mint barátok) egy együtt töltött buli után adtunk magunknak egy esélyt. Ennek már 3,5 éve :)
A közös ház is épülőben.
Persze ez nem garancia, hogy veletek is így lesz, csak el akartam mondani, hogy ilyen is van!
Remélem te is "jól jársz"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!