Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha rögtön az első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rögtön az első randi szexbe torkollik, lehet, hogy nem lesz belőle komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy sráccal, és rögtön első randin megtörtént. Még sosem volt velem ilyen. Lehet, h csak arra kellettem neki?

22/L (a fiú 27)

2011. aug. 10. 19:09
1 2
 11/15 BlackSword ***** válasza:
90%
miért ne lehetne belőle komoly... Ebben a korban már tudja egy pasi, hogy mit akar... Akkor meg mire várni??? Tapsra???
2011. aug. 10. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy azóta hogy alakultak a dolgaid? Nagyon hasonlóan jártam. :S
2011. aug. 16. 15:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Azóta már 3szor találkoztunk, egyszer sem történt meg, közös megegyezés után. Bevallotta, hogy még sosem csinált ilyet, és ő többet szeretne... Úgy néz ki nem csak futó kapcsolat lesz! :D
2011. aug. 17. 11:39
 14/15 anonim válasza:
Velem is történtek már megismerkedésünk napján cifra dolgok és volt nem egy, amiből utána hosszú és komoly kapcsolat lett. És volt, amelyikből semmi,csak egy éccaka. Sose lehet tudni,partner függő. Bár én már volt hogy rákérdeztem egy palinál, akivel összejárogattam, hogy ettől ő értéktelennek tart-e, és azt mondta ez hülyeség-bár nem tudok férfi aggyal gondolkozni.
2011. dec. 2. 14:58
 15/15 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy most hogy áll a dolog, együtt vagytok még?:)
2014. szept. 6. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!