Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok?! Mikor az első randito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok?! Mikor az első randitok volt egy pasival, amikor elősször találkoztatok vele, mennyi idő kelett, hogy kialakuljon a pasi iránt valami érzelem?

Figyelt kérdés

Írt Emailt egy pasi, hogy szivesen megismerne közelebbről. Ma találkoztunk elősször, én bejövök neki nagyon, sztem helyes fiú, de így most még nincs érzelem iránta. Ha többet találkozunk kialakulhat bennem iránta bármi is , akár szerelem?

Veletek ez, hogy volt?

2009. aug. 26. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha már tetszik, az is egy érzelem. minimális, de az :) persze, bármikor fordulhat a kocka. az én barátommal 2 év barátság után jöttem össze, úgy, hogy előtte semmilyen szexuális vonzódást nem éreztem iránta, és egyszer csak beleszerettem. :)
2009. aug. 26. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
persze csak jobban megkell ismernetek egymást .Jó hír már az is ,h helyesnek találod.Nekem is ilyen van most és talizgatok vele végülis nincs mit vesztenem.Sok sikert^^
2009. aug. 26. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, lehet belőle még bármi ;) nekem is volt már hasonló (hogy az elején még csak tetszet és utána erősödött csak meg)

remélem összejön :))

2009. aug. 26. 19:08
 4/8 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy az elején még csak nem is tetszett, figyelmet sem fordítottam rá, aztán pár hónap múlva beleszerettem.
2009. aug. 26. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm a válaszokat. Utolsó válaszoló, és milyen gyakran taliztatok?
2009. aug. 26. 19:27
 6/8 anonim válasza:
100%
Mi a Párommal az első randin összejöttünk. :) Merész dolog volt belevágni az "ismeretlenbe",ez tény, de megérte. Ezt bizonyítja, hogy már 1 éve lassan ugyanúgy szeretjük egymást, mint az elején. Részemről szerelem volt első látásra, és nem bántam meg, hogy így alakultak a dolgok. De ez mindenkinél máshogy alakul ki. Úgyhogy én azt tudnám javasolni, hogy találkozzatok minél többet egymással - ha tudtok, és akkor előbb-utóbb úgyis rájöttök, hogy pontosan mit is éreztek egymás iránt. :)
2009. aug. 27. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hormon és ember függő!

Nézhet ki valaki szuper jól, ha a stílusa nem jön be, illetve fordítva.

Én egyszer úgy jöttem össze valakivel, hogy tökre tetszett,de amikor megcsókolt, egyből tudtam, hogy ő nem az aki igazán kell!

A mostani barátommal egy buliban jöttem össze és elég sokat ittam,de jó volt vele csókolózni és beszélgetni, de valahogy féltem a másnapi józan randitól,mert elöszőr nem tetszett annyira(külsőre). A randin kiderült, hogy sok közös van bennünk és 1-2 hét alatt beleszerettem. (már 8 hónapja vagyunk együtt, és már 1 hónap után összeköltöztünk)

2009. aug. 28. 15:14
 8/8 anonim válasza:
hát én megismertem a barátomat egy csütörtöki napon, és azon a héten vasárnap már együtt voltunk:) ez volt 14 hónapja:) szóval szerintem nagyon változó, hogy mennyi idő alatt alakulhat kis akármi is! ne görcsölj rajta, aztán úgyis jön, aminek jönnie kell:)
2009. aug. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!