Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy picit rosszul esett, vagy hisztis vagyok?
Beszélgettem a barátommal, és azt mondta szerinte Natalie Dormer jól néz ki. Ezzel nincs bajom, ha jól néz ki, hát jól néz ki, én is meg szoktam állapítani xy hírességről, hogy nem néz ki rosszul, emiatt nem lenne bajom, annyiból viszont kicsit bánt, hogy őt csak kisminkelve látja, és azt mondja rá hogy jó, velem meg vitatkozik már akkor is, ha csak szempillaspirált használok, és leszólja, hogy a smink fölösleges, és minden lányt csak elcsúfít.
De akkor miért tetszik neki olyan csaj, akit csak 6 kiló vakolattal látott még?
Nyilván nem álltam le vitatkozni vele, de nem értem, és kicsit ez rosszul esik, hogy belém köt, de más tetszik neki úgy is.
Jogos hogy így érzek, vagy csak túlreagálom? (ami esélyes, mert beteg vagyok és kb minden idegesít :D )
20/L
A nőknél ez tipikus dolog, hogy ha a pasijuk egy másik nőt véleményez, azon mindig valamilyen kifogást fognak keresni.
Ha most azt mondom, hogy nem kell ezen ennyit lovagolni, úgy se fog változni semmi, mert nőből vagy, ez nálatok kb ösztönszerű dolog, hogy a pasitok csak titeket bálványozzon, és rá se nézzen másra.
A ti esetetek annyiban másabb, hogy te nem akadsz ki arra, ha már egy nőre azt mondja, hogy jól néz ki.
Nekem van olyan az ismeretségi körömben, aki már akkor kiakad a pasijára, ha csak arra gondol, hogy ránéznek egy nőre...nem tudom hogy képes meglenni mellette a pasi, mert hogy a nő amúgy csúnya is :D
#3: a sztereotípia az a dolog, amit mások hisznek, de nem is létezik...tudományosan bizonyított tény, hogy a nők bizonyos időszakokban hisztisebbek/problémásak
valószínű te is egy elviselhetetlen nő vagy, akinek mindig igaza van, és vagy nincs pasija, és nem is lesz, vagy ha van, akkor az már legszívesebben menekülne tőle
#6 Tudományosan bizonyított tény - a brit tudósok vizsgálták ezt? Vagy egy amerikai egyetem?
Úúú, most a lelkembe tiportál. A legrosszabb, ami történhet velem, butácska kis pipivel, hogy nincs pasim vagy ha van, biztos menekül előlem. Mármint, nyilván. Ez tök evidens.
Gyökérkém, ugyanazt az unalomig szajkózott paraszt, nevetséges és nőgyűlölő szarságot nyomatod, mint a sok b.romarcú itt vagy a fórumon kívül. Mondd, jobban érzed magad, feldobja a napod, hogy most aztán jól megaszondtad nekem? Könnyítettél a lelkecskéden?
"tudományosan bizonyított tény, hogy a nők bizonyos időszakokban hisztisebbek/problémásak"
Te nem lennél hisztis/problémás ha menni nem lenne erőd és akármit megennél azonnal kijönne? :DDD
Ha megjön, én nem érzek magamon nagy változást, előtte 1-2 napig ha valami nem sikerül, kicsit jobban elkeseredek, ennyi.
Kíváncsi vagyok, hogy bizonyítod tudományosan, hogy MINDEN nő hisztis mikor pl megjön :DDD
Amúgy köszi a válaszokat. :)
#7-es szerintem az előtted kommentelő nem a nőket nem bírja csak téged, és ezt valahol meg is tudom érteni hiszen eszméletlen provokatív hangvételű volt a 3. kommented. 1 azt mondtad egy számodra ismeretlen srácra, hogy ostoba csak azért mert nem szereti ha ki van sminkelve a bnője és a véleményének hangot adott. Férfi létére nyilván nem ért a sminkekhez de akkor le lehet vele ülni és meg lehet vele beszélni esetleg kompromisszumot kötni. 2 ez a megfogalmazás már alapból hibás, hogy "dörgöld a véleményed az orra alá". Véleményt megosztunk nem a másik orra alá dörgöljük. Ez a hangnem ,h rögtön legyökerezed meg leparasztozod igazából téged minősít sajnos, jogos ,h a 6-os is lehetett volna visszafogottabb de hozzád képest még az is volt! Semmilyen "sztereotípia alá nem adta a lovat" a kérdező .
A menstruáció során bekövetkező hormonszint változások pedig a nők jelentős részénél hangulatingadozást eredményez- azt hiszem ennél diplomatikusabban nem tudtam megfogalmazni... Kérdező nem vagy túl hisztis ülj le vele és beszéljétek meg face to face a dolgot. Ha megfordítjuk ez kb olyan mintha Te azt mondanád a strandon 1 srácra, hogy de jó kockahasa van de azt mondod a párodnak ,h neked nem kell gyúrnod hisz így vagy nekem tökéletes... kb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!