Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy picit rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy picit rosszul esett, vagy hisztis vagyok?

Figyelt kérdés

Beszélgettem a barátommal, és azt mondta szerinte Natalie Dormer jól néz ki. Ezzel nincs bajom, ha jól néz ki, hát jól néz ki, én is meg szoktam állapítani xy hírességről, hogy nem néz ki rosszul, emiatt nem lenne bajom, annyiból viszont kicsit bánt, hogy őt csak kisminkelve látja, és azt mondja rá hogy jó, velem meg vitatkozik már akkor is, ha csak szempillaspirált használok, és leszólja, hogy a smink fölösleges, és minden lányt csak elcsúfít.

De akkor miért tetszik neki olyan csaj, akit csak 6 kiló vakolattal látott még?

Nyilván nem álltam le vitatkozni vele, de nem értem, és kicsit ez rosszul esik, hogy belém köt, de más tetszik neki úgy is.

Jogos hogy így érzek, vagy csak túlreagálom? (ami esélyes, mert beteg vagyok és kb minden idegesít :D )

20/L

2015. máj. 1. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 Provokatív? No. Akinek nem inge... Valószínűleg magára ismert, ezért gurult el a gyógyszere. A "csak hangot adott a véleményének" pedig Vitatkozás és belekötés a másikba. Természetesen meglehet mindenkinek a saját véleménye, de nem kötelező azt a másik orra alá dörgölni - pláne nem úgy, hogy az illető a párod és az ilyesmit bármikor bárki elkönyvelheti annak, hogy irányítani, manipulálni (akarom mondani ~saját ízlésére formálni) akarja a másikat. Ez egy enyhe(?) célzás volt arra, hogy "nekem Úgy nem vagy jó, azt akarom, hogy nekem tettszél és te tegyél olyat, ami az én szájízemnek nem felel meg".

Nem sztereotípia, hogy "a nők, ha megvan nekik, hisztisek/házisárkánykodnak"? Hű. Neked még sosem mondták, ha mérges vagy "Mi van, megjött?"? Sosem gúnyolódtak ezzel? De szerencsés itt valaki. (Nem mellékesen pedig tudom, hogy mit eredményez a hormonszint változás.)

2015. máj. 1. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 nem bírsz egy olyan hozzászólást írni amiben nem ostobázol, parasztozol vagy szólsz le valakit? Anélkül nem érzed elég ütősnek a mondandód? A "hangot adott a véleményének" egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy beleköt a másikba vagy vitát generál...Te írtad a 3. kommentben ,h "Három, de, de... köss csak bele. Dörgöld az orra alá a véleményed, nem kell kussolni." most meg "Természetesen meglehet mindenkinek a saját véleménye, de nem kötelező azt a másik orra alá dörgölni" ?! ... Persze, nyilván ezt is meg fogod magyarázni de nekem a megfogalmazással volt bajom alapból is! Ha rendszeresen felhozza a témát és folyton veszekedés lesz belőle az lehet manipuláció és lehet,hogy itt is ez van nem tudom, de nem kell rögtön erre gondolni szerintem de azt sehol nem írtam, hogy a srácnak van igaza egyértelműen! Csak annyit állítottam, hogy biztosan le lehet ülni és felnőtt ember módjára megbeszélni! Kérlek emeld ki azt a részt a kommentemből ahol azt állítottam, hogy nincs ilyen "sztereotípia"... Örülök, hogy tudod, hogy mit eredményez a hormonszint változás. Csak azért írtam le, hogy érzékelhető legyen belőle az, hogy nyilván nem minden nő esetében ugyanolyan mértékű a szeszélyesség/hangulatingadozás. Ez biológia, nem egy egzakt tudomány! Ez am inkább a kérdezőnek szólt!
2015. máj. 1. 21:45
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Ha a megfogalmazással volt a baj, akkor nem kezdem el kifejteni a témát. Egyébként pont leszarom, mennyire böki a csőröd a megfogalmazás. Ha van eszed, levetted a lényeget. A körítés csak ráadás.
2015. máj. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!