Mit csinálok rosszul, hogy ennyire hisztis?
Fiam 26 hónapos. Eszméletlenül hisztis. A legkisebb dolgokon ki tud borulni és őrjöng. Csapkod vagdos, dobál. Próbálom higgadtan kezelni, de van mikor elszakad a cérna és felcsattanok. Már dolgozom, így kevés energiám van a figyelemelterelésre és bevallom, fárasztó is, hogy ezredjére sem érti meg a dolgokat (pl ha dobál valamit, elveszem-ma az itatópoharát dobta el, figyelmeztetés után is, mikor tényleg eltettem, elszabadult a pokol)
Normál dolgokon is ki szokott akadni, pl hogy kezet kell mosni. Lecsúszik az ölemből, rúgkapál-és muszáj megmosni ugye, mert mocskos manccsal nem tapizhat mindent össze a lakásban. Ilyenkor lefogom, megmosom.
Néha már úgy érzem utál.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy apa kb 1 hónapja költözött el, de ez korábban kezdődött.
Az érdekes az, hogy egyáltalán nincs megengedve neki minden, sőt!
Ezért sem értem, hogy miért tesz meg ezerszer megtiltott dolgokat, vagy pl hogy jut eszébe hirtelen eldobni valamit, megütni valakit akár még nyugis állapotban is.
Sosem veszekedtünk előtte, de nélküle sem.
A hisztis korszak kezdete mennyiben esett egybe a kapcsolat megromlásával? Nem az elköltözéssel, hanem amikor kezdődött a kapcsolat hanyatlása.
Elég valószínűnek tartom, hogy ezzel van összefüggésben.
Nem én pontoztalak le, és nem kell gonoszkodni.
A fiunk sosem volt egy nyugodt természetű gyerek. A kapcsolatunk meg mondhatni egyik pillanatról a másikra romlott meg, mikor apuka lebukott.
Hát, én megmondom őszintén, hogy mikor már sehogy nem tudtam figyelemelterelni, meg már nem is volt konkrét oka az őrjöngésnek, otthagytam.
Ha nincs közönség hamarabb abbahagyja.
Persze ott volt barátnőm esete, akinek a lánya ajulasig tudott hisztitni. Ő végül egy pici vizet frocskolt az arcába, ami kizokkentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!