Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hy EveryBody! Barátnőmmel szoktunk vitatkozni sajnos! És szerintem nem hiszi el, hogy Szeretem! Mit csináljak? Vagy mit tehetnék? Akármit teszek vagy csinálok neki semmise jó, meg néha hisztis csaj! Hogyan tudnék bizonyitani neki?
meglepetéssel lehet hatni
pl menj el hozzá, és előtte szórj virágszirmokat oda ahova lépni fog amikor kijön
és szólj rá: nézd miben lépdelsz!:)
az én exem is csinált ilyet ez örök emléknek meg fog maradni
amíg készülődtem adig szedegette a virágokat az utcában
vagy csempéssz a táskájába egy cetlit: szeretlek és írd alá
vagy: ragaszd ki este a tükörre: "most látod csak milyen szép vagy, én már rég észrevettem :)"
kapd el az utcán és pörgesd meg, mintha táncolnátok a főtéren, mindenki előtt és mosolyogj rá azért puszit is adhatsz amikor bepörgetted magadhoz
és még van ezer ilyen dolog
vagy ahol kilát az ablakon (suli, vagy otthon) a betonra írd fel óriás betűkkel: szeretlek
ok nem írok többet
senki nem reagál..
ez nem jelent semmit amúgy
amelyik pasitól ezeket kaptam megcsalt, meg a következő csajt is, meg a mostanit is...
a látszat néha csal
csak ért a nők nyelvén
szóval ne hiányozzon
ez nem jelent szerelmet akármennyire annak néz ki
17:26 - - nyugi, nem azért, mert nem szeret:)
az én párom sem csinál ilyen dolgokat, ettől függetlenül tudom, hogy szeret. csak egy idő után eljut a kapcsolat arra a bizonyos "szavak nélkül is" szintre. meg kinek min jár a legtöbbet az agya:) ha valaki ezen agyal(mármint, hogy mit kell még tennie azért, hogy a másik elhiggye), az már régen rossz.
Hi!
i think hogyha ennyire nem bírod the girl's búra, akkor inkább leave őt. Vagy maybe csak menstruál, ezért ilyen weird.
If vitatkoztok, try to higgadt lenni és stop a veszekedést. Valahogy. Mondjuk shut up oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!