Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szembe szomszéd kis csaj totál szerelmes belém, célja hogy összeugrasszon a barátnőmmel, és egyre durvább már! Szerintetek mit csináljak?
Komolyan vannak ilyenek??? Olyan ez az egész, mint vmi amerikai thriller:S.
Ez a kiscsaj nem normális, de nem értem, hogy miért nem szólsz az anyjának? CSak feltűnik neki is, hogy kiordibál az ablakon, vagy az,hogy állandóan hozzátok megy át.
A barátnődet meg sajnálom, mert elég nyomasztó lehet egy ilyen kis ....
Rázd le a csajt, beszélj az anyjával, vagy mondd anyukádnak, hogy beszéljen ő az anyjával, (azt írtad jóban vannak)mert kétlem, hogy ezt bárki normálisnak tartaná.
ez a csaj nem normális az biztos ! miért nem tudja felfogni h van barátnőd és őt szereted ?:(
nagyon rossz helyzetben vagy, nem is nagyon tudok tanácsot adni. Semmiképp se beszélj a csajszival kedvesen, legyél bunkó...ha a szép szóból nem ért akkor....
Elköltözni nem tudtok messzebb tőlük?? tudom hülye ötlet, de jobb nem jut eszembe ..:S
A barátnőd helyébe ... ha az én pasimra nyomulna igy valaki... én biztos agonyverném a csajt. Amugy a barátnőddel éreztesd mennyire nagyon szereted. Sajnos jobb nem jut eszembe :(
Uhh az elég meredek, ez kb ilyen szappanopera fíling már abban vannak ilyen őrült nők.
A legfontosabb sztem hogy valamilyen úton módon el kell hitetned a bnőddel hogy igazat mondasz aztán pedig még nyomatékosabban elküldeni a fenébe a csajt :D
Anyukádnak meg mond el kb a szitut hogy ne hozzon olyan helyzetbe :D
Legalább jó csaj amúgy? mert ha igen mekkora mákod lenne ha nem lenne bnőd :D
Helyes kiscsaj (lenne ha normális lenne...)
Kedves arc bájos mosoly nem ép agy...
És nem. nincs meg az msn címe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!