Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szembe szomszéd kis csaj totál szerelmes belém, célja hogy összeugrasszon a barátnőmmel, és egyre durvább már! Szerintetek mit csináljak?
legalabb 3 helyen kurtad el:
1 amikor anyad szolt h vigyazz ra, nem mondtad neki, h nem kedveled a huzasai miatt - valszeg igy is pesztralnod kellett volna, de legalabb anyaddal tisztazod a helyzetet
2 ha ilyen kis idiota dolgai vannak, az lett volna az elso h atnezed a kocsit, miutan kirakod.
3 a baratnodnek nem szoltal korabban a zaklatasokrol - ez a legfontosabb sztem
4 lettel volna nyers, hatarozott, megmondod h mint no nem tetszik, gyerekes, irritalo
5 elmeselted neki h miatta vagytok rosszban a baratnoddel... mintha fegyvert adnek az ellensegem kezebe...
na ez 5 hiba
A kiscsaj anyjával beszélj, hogy állítsa le különben valakinek baja esik.
Ne törődj a kiscsajjal. Egyszerűen ne vedd észre.
Barátnőddel le kell ülnöd beszélni. Talán írj levelet, mert az személyes és romantikus. Kérd meg hogy bízzon benned, ami neki most nehéz lesz az tuti.
Amúgy normális esetben a barátnődnek is bíznia kéne benned, hogy nem történt semmi. Viszont ez már nem normális eset, az a bugyi dolog nagyon meredek. Nem csoda, hogy a barátnőd kiakadt. Tényleg nem normális ez a csaj, ez már beteges rajongás, neki is segítség kéne, szóval valamit lépni kell, de gyorsan. Már egy éve megy ez az egész....
Ha az anyja nem tud hatni a 17 éves, beteges lányára, akkor ki tud?
áhh nem láttam h már írtad , kérdésem vedd semmisnek
ui: összetenném a két kezem meg a 2 lábam ha egy csaj ennyire oda lenne értem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!