Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmmel együtt fürödtünk, és a kádban "szórakoztunk" én meg elélveztem, de konkrét aktus nem volt, akkor ugye nem eshet teherbe a csaj? Csak nyugtassatok meg. Mivel nem hatoltam be, ezért gondolom nem, de biztos ami biztos megkérdezem.
biztos, hogy nem
a spermák nem úszóbajnokok.. de ha mégis azok akkor se hiszem, hogy a hüvely vonzaná őket, hogy arra ússzanak :DDDDD
ne hülyítsd már szegéynt, persze hogy lehet terhes
felelőtlenek vagytok, legközelebb csak gumiban fürödj
"persze hogy terhes lehet, legközelebb gumiba fürödj!" neked elment az eszed? hát kisanyám ha ijen okos vagy probáld ki... biztos jo' lesz...
na lényeg: ha már fürödtetek, és ha az kádban történt, és jol csináltátok, akkor vmien tusfürdö v 'vegyszer' volt a vizben... a kis spermák nem lovagi szerkóban(páncélban) usznak befelé:D szerencsére... nekem/nekünk is volt ien, de miután mondta barátom h hát volt a vizben tusfürdö...
szoval h kádban fürödtetek jó kis szappanos vizben, és te elmentél de utánna még fojtatad barátnödnek, nemhiszem h lehetne baj... nyugi:D
Köszi szépen mindenkinek, de 2 dolog:
1., ez a fontosabb: igenis nagyon fontos nekem a CSAJ, nem azért írtam így mert nem fontos, hanem mert hosszabban nem fért volna ki.
2., miután én elmentem, nem folytattam neki (pontosabban akkor én nem csináltam egész idő alatt semmit, ő "kényeztetett"), csak kicsit még ázalogtunk és aztán mentünk ki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!