Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hisztis vagyok?
Ő meccset nézett, nekem meg kezdődött volna a Szulejmán, szóltam neki, ő meg azt mondta, ha majd vége a meccsnek odakapcsol. Én meg végig morogtam, meg puffogtam, hogy nem igaz, hogy az egyszer nem bírná ki, ha nem látná, holnap úgyis ismétlik. Aztán mire átkapcsolt, az enyémből vissza lett volna még kb 10 perc, úgyhogy fogtam magam és kikapcsoltam. És akkor mondta, hogy csináljunk valami más, és jött oda, hozzám bújt, meg puszilgatott, én meg eltoltam, mert semmi kedvem nem volt hozzá, ő meg mondta, hogy ne duzzogjak már, semmiről nem maradtam le, amiért egy részt kihagytam, aztán próbálkozott még egyszer, kétszer, de én továbbra is eltoltam magamtól, aztán sóhajtott egyet, és azt mondta szörnyű vagyok, és elment valami kaját csinálni. Kérdezte, hogy kérek-e, én meg sértődötten mondtam, hogy nem, ő meg mondta, hogy jaj, ne hisztizzek már, és odarakta elém, amit persze miután elment fürdeni megettem..
Szerintetek kinek volt igaza? Tényleg szörnyen viselkedtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!