Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti elviselnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti elviselnétek egy hisztis lányt?

Figyelt kérdés

olyan dolgokon is megsértődik amit ti egyáltalán nem éreztek sértőnek mikor mondjátok/csináljátok, de ő nyilván igen. ilyenkor puffog picit de 2 szép szóval el lehet intézni azért.

tegyük fel h ezen kívül minden rendben van.

2016. febr. 29. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az ok nélkül generált hisztik elégedetlenségre utalnak, vagy éppen birtoklási kényszerre, vagy éppen a partner elnyomására való hajlamra. Amikor hisztizik nekem egy nő, feltételezem, nem szándékozik kezelni önmagával azonos érzelmi szinten. Néhány alkalommal még tűrök, aztán megunom a felesleges túlkapásokat. Kúrálja a bipoláris zavarát, ne rajtam töltse ki a dühét. Egyetlen kivételes esetben élvezem a hisztit, amikor előre megfontolt szándékkal akasztom ki a delikvens nőszemélyt a hiszti elérésének céljából. Az nagyon-nagyon vicces.
2016. febr. 29. 23:26
 12/24 ~OnLány~ ***** válasza:

Sajnos nagy hisztérika vagyok..ez az egy biztos. :D

Makacs,önfejű hisztigép.

Néha utálom magam miatta,de a barátom már megszokott és nagyon jól el tudja tűrni a kitöréseimet..

Főleg az "olyan" napokon. Hol sírok,hol nevetek. :D

Egyébként azt már hallottam,hogy igenis a férfiak is nagyon szeretnek hisztizni.

2016. febr. 29. 23:38
 13/24 anonim ***** válasza:
#1: Jut eszembe! What's up, doc? "Uram"? Nocsak! Tán nem összeszedtél jártadban-keltedben az árok mellől egy koszos migráncsot, te frusztrált magyargyűlölő koca? Vagy mégis beérted egy szittyával, te retek?
2016. febr. 29. 23:41
 14/24 Blade Bone ***** válasza:
Nem.
2016. febr. 29. 23:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Semmilyen indokolatlan hisztit nem viselek el :D Repülne, mint a Wizz Air. :D
2016. febr. 29. 23:44
 16/24 A kérdező kommentje:
mi az h repülne? össze se jönnétek nyilván :D
2016. márc. 1. 00:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Az igazi hisztit nem lehet két szép szóval elrendezni.Pont az a lényege,hogy irracionális,engesztelhetetlen viselkedés.
2016. márc. 1. 00:46
 18/24 anonim ***** válasza:
En szerintem rettenetrsen hisztis vagyok, de a barataim (ferfiak) allutjak, hogy mar evek ota nem vagyok veszes. Nem sok lany baratom van es hozzajuk kepest eleg bortadzto vagyok. Aztan neha osszehoz a sors mas lanyokkal... lanyos lanyokkal. Es nem tudom elkepzelni, hogy AZT a hisztit hogy turi a pasijuk... azt en nem tudom produkalni, legalabbis nem napi szinten. Ellenben nyavogni, nyivakolni, oanadzkodni, azt vegtelen mennyisegben. Hogy eppen mi faj es egyebkent se volt olyan peksuti amit akartam es csunyan nezett a macska. Najo utobbi tulzas. Kiveve amikor megjon. De tenyleg. Melyik a zavarobb? A rendes hiszti, amikor a csaj napi szinten nekiesik a pasijanak minden urracionalus aprosagert es/vagy bedurcizik, vagy a nyavalygas?
2016. márc. 1. 03:43
 19/24 anonim ***** válasza:

Én pozitív vagyok, a barátom meg elég negatív, ahol ő problémát lát, én vagy a megoldást, vagy magát a problémát sem...

Hagyom had hisztizze ki magát a maga által generált problémán, nem öntök olajat a tűzre ha lehet :D persze elmondom a véleményem ha mindenáron kikényszeríti, de ráhagyom, hisz bármit csinálok ő látja a problémát és a hiszti okát...de szerencsére nem annyira súlyos a dolog :) ha állandóan hisztizne minden apróságon akkor tuti nem viselném el!

23F

2016. márc. 1. 08:22
 20/24 anonim ***** válasza:
amíg vannak nem hisztis lányok, biztos nem kellenél
2016. márc. 1. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!