Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik férjhez megy a másikat eljegyzik, a harmadik gyereket vár, csak nekem nincs senkim?!
Ez megy/ment egész nyáron. Esküvők, eljegyzések, boldog párkapcsolatok,...stb!
Félre ne értsétek nagyon örülök más boldogságának. Csak ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy én mikor következem?!
Ehhez képest én hol tartok? Van két kutyám, egy munkám, ami egy cseppet sem tesz boldoggá. Hétvégente suliba járok. Néha arra is alig van időm, hogy eljárjak egy kicsit edzeni/kikapcsolódni, mert a háztartást is természetesen egyedül vezetem...
Nem panaszkodom, de tényleg jól esett kiírni magamból azt, ami bánt.
Leírhatjátok ti is nyugodtan, hogy veletek ilyen éren mi a helyzet.
Ezzel én is így vagyok. Egyedül vagyok, mégis boldog vagyok. De valaki hiányzik az életemből. Amúgy felesleges ezzel vitatkoznod, mert mást nem tehet a te boldogságodról, arról egyedül csak te tehetsz.
Én sem vagyok éppen a toppon. Nehezen ismerkedem és mostanában a barátok is eltünedeztek az életemből. Van egy szakmám, amit még tanulok és hol lelkesedem érte, hol nagyon elegem van. Az edzés engem is boldoggá tesz, csak vannak olyan egészségügyi gondjaim, amik miatt alapból jelentős hátrányban vagyok másokkal szemben. Szeretek eljárni a városba, csak mostanában mindenben olyan egyedül vagyok.
Annyit hozzátennék a felsorolásodhoz, hogy sokaknak nem boldog a kapcsolatuk. Lehet házasodnak és gyereket várnak, de a boldog facebook képek mögött nem lehet tudni mi áll valójában. Én egyre több problémát látok az emberek között, amit próbálnak leplezni.
Ha esetleg van kedved beszélgetni, írj rám. Nem szeretnélek zavarni, mert lehet nem szívesen beszélsz idegenekkel vagy már túl sokan írtak rád. De ha mégsem így van, én örülnék a beszélgetésnek :)
Te is férjhez mennél már, ha nem utasítanál vissza minden férfit, aki nem néz ki tökéletesen.
Én is így vagyok, mint te, de én azért, mert ronda és alacsony vagyok. 30/F
Szoktál ismerkedni? Mennyi idős vagy? Ha boldogtalan vagy a munkádban, miért nem váltasz?
Szerintem még bőven van időd fejlődni a karrieredben és találni egy hozzád illő férfit. Én mindig azzal nyugtattam magamat, hogy 7 milliárd ember között csak akad valaki, akivel tudjuk egymást szeretni.
Egyébként én annyira nem értek egyet ezzel a "ha egyedül boldog vagy, akkor majd lesz valakid" dologgal. Én nem szerettem soha egyedül lenni mert eléggé társas ember vagyok, és nem is voltam soha olyan boldog, mint a jelenlegi kapcsolatomban. DE ha pozitívan állsz hozzá, nyitott vagy, ismerkedsz, stb., akkor tutira jobb kedved lesz és könnyebben "viseled el", hogy jelenleg nincs úgymond senki melletted. Plusz adsz is magadnak esélyt arra, hogy kifogj egy számodra megfelelő férfit. Csak fel a fejjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!