Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik férjhez megy a másikat eljegyzik, a harmadik gyereket vár, csak nekem nincs senkim?!

Figyelt kérdés

Ez megy/ment egész nyáron. Esküvők, eljegyzések, boldog párkapcsolatok,...stb!

Félre ne értsétek nagyon örülök más boldogságának. Csak ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy én mikor következem?!

Ehhez képest én hol tartok? Van két kutyám, egy munkám, ami egy cseppet sem tesz boldoggá. Hétvégente suliba járok. Néha arra is alig van időm, hogy eljárjak egy kicsit edzeni/kikapcsolódni, mert a háztartást is természetesen egyedül vezetem...

Nem panaszkodom, de tényleg jól esett kiírni magamból azt, ami bánt.

Leírhatjátok ti is nyugodtan, hogy veletek ilyen éren mi a helyzet.

2016. szept. 6. 22:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Megértelek,hogy elvagy keseredve,nehéz társat találni! :(

Én találtam mégis elveszítettem örökre őt,sajnos! :(

2016. szept. 7. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Úgy látom, a 20-on eleje szenved itt, pedig valaki még 30 évesen se találja meg....
2016. szept. 7. 15:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Aki magányos, jelentkezhet nálam. 2-3 szerető is beleférhet, ha nem vagytok nagyon igényesek és nem akartok folyton rajtam lógni. F34
2016. szept. 7. 18:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Várnék én szívesen gyereket,de nem jön.. :((
2016. szept. 8. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!