Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak szamar mi az utolso alkalom, amig gyereket lehet illetve meg erdemes vallalni?
Figyelt kérdés
Szerintem 40, de kezd a 40 tul kesonek tunni. En 30 vagyok, es ugy erzem ketyeg az oram, meg egy normalis kapcsolatom sem volt sosem. En baromira felek, hogy egyedul maradok. Egyedul be fogok kattanni.2016. szept. 24. 11:56
11/18 anonim válasza:
#6-os. Felelőtlen párod van, ilyen hozzáállással ne is gondolkozzon gyereken...
12/18 anonim válasza:
Szerintem max. 37 éves korig érdemes,férfinél és nőnél is.
13/18 anonim válasza:
szerintem nem érdemes gyereket vállalni.
F
14/18 anonim válasza:
#10, szerintem 150-200 év múlva már semmi jelentősége nem lesz annak!
15/18 anonim válasza:
14:
Szerintem 500 év múlva akik ma Thaiföldre vagy a Seychelle-szigetekre mennek nyaralni, azok nagyságrendileg ugyanennyi vásárlóerejű pénzből már a Holdra is elmehetnének majd.
DE EZ HOGY JÖN IDE? Mi már nem fogunk élni 100-200 év múlva, úgyhogy lehetőleg a mostani helyzetről beszéljünk, ne arról hogy mi lesz majd egyszer szerintünk.
16/18 anonim válasza:
#15, hogy hogy jön ide a Hold?
Az egyik ükapám lelenc gyerek volt, gondolom, nem lehetett valami vidám élete, viszont a pici lányom, meg egy tündér... most nem lenne, a nélkül a nehéz sorsú ember nélkül.
Amúgy meg: a 3. válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyutt..
17/18 anonim válasza:
Arról beszéltem, hogy a jelenről beszéljünk, ne arról hogy "100-200 év múlva már semmi jelentősége nem lesz annak".
18/18 anonim válasza:
#17, nem te arról beszéltél, hogy esetleg fiatalon árvává válik. Sajnálom, de akkor is csak átmeneti probléma az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!