Megbocsátható-e a megcsalás amikor hosszan beteg a másik?
Adott egy éves óta együtt élő pár.Az egyik súlyos beteg lesz,hosszú korházi kezelés,kétesélyes a túlélés.A másik fél látogatja,biztatja,közben küzd a fennmaradésért,mert egy fizetésből lakást kell fenntartani,élni,orvosoknak pénzt adni.
Aztán egy barát karjaiban vigasztalódik két korházi látogatás között.
De kitart a párja mellett,végig vele van míg meggyógyul végül.
Ha te lennél a beteg fél,megbocsátanád?
Nem saját történet,ismerős páré,30 alatt,még gyerek nélkül.
Én sem bocsátanék meg,akkor sem ha végig velem volt mig beteg voltam,akkor is megcsalt.Vigasztalódjon szülőkkel,velem (ismerősnek szervi baja volt,de szellemileg nem volt baja semmi),de ne más karjaiban.
A pár esetében a vége még nem ismert,kíváncsi leszek nagyon.
Ez kb. olyan, mint amikor a kismama veszélyeztetett terhes, 9 hónapig 0 szex.
Aki ilyenkor, a legkiszolgáltatottabb helyzetben képes megcsalni a párját, az egy szemét.
Ha fogytán vannak a lelki erőtartalékai, kérjen segítséget egy lelkipásztortól, kineziológustól, vagy pszichiátertől. De ne csalja meg azt, akit elvileg szeret, ez gusztustalan.
Egyáltalán nem elfogadható.
Bár én nem voltam/vagyok életveszélyben, elég komoly betegségben szenvedek, van hogy egy fél évig nincs szex a férjemmel.
Még csak eszébe sem jutott félremenni, pedig ő kifejezetten igényelné az együttlétet.
Minden nap rohan haza hozzám hogy besegítsen a házimunkában, mivel én nem tudok vele menni, nem jár el sehova... még csak esélyt sem ad rá hogy bárki megkísérthesse.
Az nem kifogás hogy végig a beteg párunkkal vagyunk, ha közben meg félrejárunk!
Eleve, ha a párja élet-halál között küzd, ki az a gerinctelen suttyó akinek az jut eszébe hogy másnál "vigasztalódjon"? Miközben neki kéne halálra aggódnia magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!