Van olyan családtagod, aki ha beteg, nem hajlandó gyógyszert bevenni, hanem inkább szenved hetekig?
Én nem szoktam így beteg lenni, már mint lázas, náthás, de ha úgy van, amit orvos felír azt beszedem.
Viszont ha elkezd fájni a fejem vagy bármi más, nem vagyok hajlandó gyógyszert venni be rá.
Látom a környezetemben, legfőképp a koliban, hogy valakinek elkezd fájni a térde/feje/bármije, veszik be a fájdalomcsillapítót gondolkodás nélkül.
16 évesen megzabált már rengeteg gyógyszert...
Én nem vagyok hajlandó.
Mondjuk nem mindegy, hogy milyen betegségről van szó. A hétköznapokban én se nagyon szedek gyógyszert, csak ha már tényleg a falat kaparom. Pl. egy durva fogfájásnál, ami aludni sem enged éjszaka, vagy ha nagyon görcsöl a hasam, ha megjön.
Amit viszont nem értek az az, amikor valaki esetleg utána se jár, hogy mi a baja, s ezzel kiteszi a fertőzésnek a környezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!