Van olyan családtagod, aki vonat alá ugrott? Hogy tudtátok feldolgozni?
Kedves első! Jó b*nkó vagy!
Történetesen az én nagypapám vonat alatt lelte halálát, igaz nem önszántából, de a lényeg ugyanaz. Nagyon szerettem, mert a nagyszüleim neveltek fel. Jövő februárban lesz 6 éve.. egyedül sosem tudtam volna feldolgozni, de szerencsére volt segítségem! Már eljutottam oda, hogy tudok úgy rá gondolni, amilyen életében volt, és nem olyan képek jutnak eszembe, hogy nézhetett ki a vonat alatt.. szörnyű volt, évekig nem tudtam normálisan rágondolni.. De kaptam szakmai segítséget, úgyhogy most már jobban vagyok. Persze néha rám tör a sírás, mert hiányzik nagyon, és rettentően sajnálom, hogy nem ismerhette meg a dédunokáját, aki sok mindent örökölt tőle..
Egyébként szerintem feldolgozhatatlan, de meg lehet tanulni együtt élni ezzel.
Kedves első, te sem vetted a fáradságot, hogy utánanézz.
Magyarországon évente körülbelül százharmincan ugranak vonat elé, s bő többségük bele is hal.
Nem családtagom, de két jó ismerős is. Egyikük meghalt, a másikuknak mindkét lábát amputálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!