Neked van olyan családtagod, barátod, akivel bizalmas viszonyban vagy? Akivel megbeszélheted a problémáidat? Van-e, ha igen, hány ilyen ember van az életedben?
Bátyám menyasszonyával legjobb barátnő/testvér viszonyban vagyunk, amióta bemutatta őt itthon, tíz év van kettőnk közt. Valamint a barátommal is minden gondom megbeszélhetem, ez természetesen fordítva is igaz mindkettejükre.
16/L
Mama és apu, anyu kevésbé
akkor az 2
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát, mindegyik nagyon hasznos volt számomra.
Szerencsére én is kiönthetem a szívemet néhány embernek. Velük együtt teljes az életem.
Azért tettem fel a kérdést, mert van a sógornőm, akivel mindig csak udvarias volt a viszonyunk, de nem baráti. Én szívesen barátkoztam volna vele, de én sem vagyok az a nyomulós fajta. Van, akihez egyszerűen nem lehet közel kerülni. Azt gondoltam, hogy nem vagyunk rokonlelkek és kész. De most kiderült, hogy neki nincs is közeli barátja/barátnője. Még az anyja leginkább, de vele sem túl közlékeny. Amúgy külföldön él a barátjával, akivel most szakítanak hosszú idő után. Eddig talán a barátja volt a bizalmasa is, de most már nyilván nem az. Úgyhogy most ott van tök egyedül...Hogy lehet ezt kibírni? Lehet-e, kell-e neki segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!