Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi alapján döntötted el, hogy...

Mi alapján döntötted el, hogy amellett az ember mellett éled le az életed, aki a párod? (partnered, házastársad, élettársad, stb. )

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Mi előtte 7 évig legjobb barátok voltunk, ott már bizonyított, hogy mennyire lehet rá számítani akkor is, ha baj van. :)
2012. aug. 27. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
megérzés
2012. aug. 27. 18:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy éreztem, hosszú távon számíthatok rá. Bejött. 47 éves házasok vagyunk.
2012. aug. 27. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Huh hát nem tudnám elmagyarázni, de olyan érzéseket keltett bennem a puszta jelenlétével hogy úgy éreztem, soha többé nem akarok tőle elszakadni :D
2012. aug. 27. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A jót megosztotta velem,a szarban azonnal ott volt és mindig is szerettem.
2012. aug. 27. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ,bízom benne,nem akarok nélküle lenni ,vele önmagam lehetek.És ez fordítva is igy van.Egyikünk sem érzet hasonlóan,mig meg nem ismerkedtünk.A legjobbat hozzuk ki egymásból,(mások szerint is ).Együtt boldogok vagyunk,nekem elég volt ennyi.
2012. aug. 27. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ez egyszerűsége ellenére egy baromi fogós kérdés :)

Mi barátok voltunk majdnem egy évig mielőtt összejöttünk volna, és olyan 2-3 hete jártunk, amikor tudtam, teljesen biztos voltam benne, hogy én vele akarom leélni az életem, senki mással. Nem tudom honnan, de tudtam.

Ez lehet a megérzés?

2012. aug. 27. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Vmi olyasmi, amit mások is írnak..Először életemben éreztem azt, h Rá számíthatok és elmondhatok neki mindent, nem fog visszaélni vele. Ez a mai napig így van, kölcsönösen, hála az égnek , 6 éve ismerjük egymást. (4 éve házasok vagyunk)
2012. aug. 27. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi alapján? Nem is tudom, de ha már gondolkozni, mérlegelni, megfontolt döntést kell ilyen esetben hozni, akkor talán jobb, ha szakítasz, mert szerelem az nincs. Esetleg érdek kapcsolat. Én nem gondolkoztam, döntöttem érvek alapján, de idáig 30 évet birt a kapcsolatom.
2012. aug. 27. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
hm. Ő olyannak szeret amilyen vagyok...minden rossz, negatív tulajdonságommal együtt...előtte nem léteznek tabu dolgok, nem kell játszanom...önmagam lehetek.... mert Ő az egyetlen ember a világon aki ismer...aki tényleg tudja, hogy milyen vagyok...aki nem csak a felszínt látja.... neki nem számít, hogy 60 vagy 90 kiló vagyok...ha kócosan, smink nélkül, szakadt hálóingeben lát meg reggel...ha hónapokig nincs szex egészségügyi okok miatt...akármi problémám, bajom van, rá mindig számíthatok...mert SZERET...a szó legnemesebb értelmében... Hát ezért választottam Őt...életem első és egyben utolsó szerelmét...a férjemet... 27/nő
2012. aug. 28. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!