Van olyan családtagod, akinek nincs semmi komolyabb hobbija?
Figyelt kérdés
Milyen ajándékkal lehet meglepni egy ilyen családtagot?Anyukámról van szó,és nem igazán tudom,mivel lephetném meg.Kerek szülinap lesz.Az alap,hogy veszek tortát és ajándékcsomagot,de mellé még kéne valami.2012. nov. 4. 11:32
2/11 A kérdező kommentje:
nem iszik
2012. nov. 4. 11:38
3/11 anonim válasza:
Én anyukám is ilyen, úgyhogy bajban vagyok az ajándékokkal. Mi anyudnak a foglalkozása? Ha szereti a munkáját, akkor vegyél vagy készíts valamit, ami vele kapcsolatos. Vagy szerezz be neki hasznos dolgokat, pl. határidőnaplót, karórát...
Én még azt is el tudom képzelni, hogy elviszed moziba, színházba, vagy kirándulni valamerre. Vagy fizess neki elő magazinra, vagy valamilyen bérletre. Ha megtetszik neki, még a hobbijává is válhat. :))
4/11 A kérdező kommentje:
újságárus
2012. nov. 4. 11:44
5/11 A kérdező kommentje:
azt hiszem veszek neki masszázsbérletet
2012. nov. 4. 11:45
6/11 anonim válasza:
Az én anyukám mindig kifogy a konyhai cikkekből. Rengeteget süt-főz, szinte a semmiből is finomakat varázsol, úgyhogy mindig van mit pótolni az eszközök terén. Pl. most egy jó erős, hőfogó konyhai kesztyű kell majd neki, mert az előzőt már szétégette, annyit sütött. De kell majd vmi erősebb robotgép is, amivel tud aprítani. Legutóbb rozsdamentes kislábast kapott, mert olyan méretű még nem volt neki. Azóta is boldogan használja. Talán a te anyukád is örülne, ha gyarapodna a konyhája egy-két eszközzel.
7/11 anonim válasza:
a masszázsbérlet tuti jó ötlet :) vagy vidd el wellnesezni:)
8/11 anonim válasza:
Anyám ilyen. És tudod miért? Mert nem ér rá! Munka után ott a háztartás, apám mindig olyan kaját főzet magának, amivel estig kell pepecselni. Neki az lenne az ajándék, ha elvinném moziba, vacsizni valahová, remek ötlet a masszázs, esetleg kozmetikus, amit szeret!
9/11 anonim válasza:
Nálunk senkinek sincs komoly hobbija. Senki nem sportol, nem gyűjtünk semmit. Mégis mindig ki lehet találni valamit, ami személyes, vagy épp tudjuk, hogy szüksége van rá. Érdeklődj finoman, hogy van-e valami, amire mostanában vágyik, vagy figyelj oda jobban, lehet, hogy megemlíti, hogy eltört az a salátás tálja amit annyira szeretett (ez csak egy példa persze), és akkor máris megvan.
10/11 anonim válasza:
A masszázsbérletnek szinte biztos, hogy örülni fog. :)) Egyébként anyukám szimplán már annak örült, hogy életében először elfújhatta a szülinapi gyertyáit. Ugyanis idén sütöttem neki először tortát, addig nem mertem, nehogy odaégjen, meg nem is tudtam használni a sütőt. Ezelőtt csak sima, egyszerű sütiket sütöttünk, vagy pudingot csináltunk. De mindennek örült, viszont idén tényleg nagyon boldog volt, hogy elfújhatta a gyertyákat. Innentől kezdve már mindig el is fogja. :) Egyébként én gyertyákat is szoktam venni, vagy ilyen szépségápolási dolgokat, azoknak is mindig örül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!