Csak én vagyok ilyen naív, hogy azt hiszem, hogy a párom ha beteg vagyok ápolni akar ahelyett, hogy elmenjen szórakozni?
Figyelt kérdés
Persze,hogy inkább elmegy szórakozni én meg punnyadjak itthon egyedül, ő meg tojik rám....mert a haverok a legfontosabbak....2012. dec. 27. 18:45
1/34 anonim válasza:
Minek mentél hozzá ilyen emberhez?Akkor kellett volna gondolkodni, nem most szomorkodni ez miatt. A természetes az, hogy a beteg társat ápolni kell, nálunk ez működik is, sajnálom, ha nálatok nem.
2/34 anonim válasza:
sajnálom, ugyanakkor ha ez egy korábban megbeszélt buli volt, te meg most épp betaknyosodtál,attól még nem feltétlenül kell otthon maradnia, szerintem. Tehát azért betegség és betegség között is óriási különbség van.
3/34 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű kis taknyosságról van szó...Ágyhoz vagyok kötve,és úgy gondoltam,mivel már több napja ilyen állapotban vagyok,hogy talán ma este akkor velem lesz...de nem. Ma kitalálták a haverjai,h menjenek el,és persze nehogy már ő kimaradjon én miattam.Hiszen a barátok fontosak...
2012. dec. 27. 18:58
4/34 anonim válasza:
Mi a bajod? Attól függ a válasz is..
5/34 A kérdező kommentje:
Vesegyulladás.
2012. dec. 27. 19:00
6/34 A kérdező kommentje:
Bocsi,rosszul írtam.Vesemedence gyulladás.
2012. dec. 27. 19:02
7/34 anonim válasza:
Eszébe nem jutna az én páromnak elmenni bulizni míg én beteg vagyok (még náthánál se, nemhogy vesemedence gyulladásnál)
Szerintem beszéld meg vele, hogy neked ez rosszul esik.
8/34 anonim válasza:
Ha otthon marad, mit tudna veled csinálni? Nekem is volt vesemedence gyulladásom, és nem akartam senkit látni magam körül. Úgy sem tudtak segíteni rajtam.
Ha még nyavalyogsz is, akkor a környezeted, vagy a párod csak kellemetlenül érzi magát.
Szedd a gyógyszereidet, és igyekezz meggyógyulni.
9/34 anonim válasza:
Akkor meg mi a francnak vagy együtt olyannal, aki ilyen?
10/34 anonim válasza:
Nekem is volt már, de nem haltam bele. És nem vártam el, hogy babusgassanak. Minden nap mennem kellett reggel laborvizsgálatra. Mit tud veled csinálni a párod? Szedd az antibiotikumot, pihenj és jobban leszel. De ne tegyél úgy, mint egy halálos beteg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!