Ráhagyni, vagy kiabálni vagy mit tenni? Tesóm itt ül rövid pólóban, rászólok 3x, hogy vegyen fel valamit, de nem akar. Ráhagytam, ha beteg lesz az ő baja.
Attól függ, milyen idős a tesó, és milyen idős vagy te.
A felelősség az idősebbre hárul.
tuti,hogy már csak azért sem vesz fel pulcsit,mert te rászóltál :D
ziher az is,hogy nem vagy még 17
Basszus, ne te döntsd màr el, mit csinàl?! Mi van, ennyi idöd van?:D Menj tanulni, hétfön suli....:DD
Ur isten:DD
Ekkora gondokat...pfffffffff...
3-as vagyok!
Miért lettem így lepontozva???
Ti nem a nagyobbik gyermeketeket tennétek felelőssé, ha a kisebb megfázik, csakk azért, mert ő nem figyelt oda??
Miért nem lehet ezzel egyetérteni???
Nevelés kérdése. Nálunk ilyen esetben a fiatalabb mindig hallgat az idősebbre, és nincs semmi bonyodalom. A kissebb talán észre sem veszi, hogy hűl a keze-lába.
Egyébként úgy látom, te sem vagy nagyon otthon a gyereknevelésbe, mert akkor tudnád, hogyan kell őket egymás iránti felelősségre tanítani.
Úgyhogy nyugodtan elmehetsz az okoskodásoddal, meg a kioktatásoddal melegebb tájékra, vigyed a gyerekeidet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!