Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsathato, vagy toleralhato egy parkapcsolatban, ha az egyik fel csak azert nem talalkozik egy adott ellenkezo nemu szemellyel, mert tudja elore, hogy ugysem tudna neki ellenallni?
Tehat ha talalkoznanak, akkor biztos megcsalas lenne a vege, ezert inkabb nem is kiserti a sorsat.
Bocsi az ekezetek hianya miatt.
Ha már olyan szinten van, hogy ha meglátja, TUTI megcsalás lenne belőle, azt nem tudnám tolerálni, mert akkor miért csap be azzal, hogy velem marad, ha úgyis a másikat akarja ennyire, és nem engem? Megalázó.
Ha csak az van, hogy van egy fellángolás, és tudom, hogy érez vmit, és távoltartja magát, hátha akkor lecsillapszik, de nem az van, hogyha találkoznak, akkor az ágyban kötnek ki, azt tolerálnám egy ideig. De ha 1-2 hónap múlva is a másikra vágyik, ott lenne vége.
Szerintem az illető azt se tudja, hogy mi baja, mit érez, és semmi önuralma nincs.
Még mindig reménykedhetsz, hogy a pasinak legalább van annyi esze, hogy nem rángatta be az első bokorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!