Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy vannak nők, akiknek jól esik párkapcsolatban lévő férfiakkal keverni/ Ismerkedni?
Van egy közeli nő ismerősöm, elég közeli, mert jóba vagyunk, így nyomon követem az életét egy picit.
Nem régiben többször lefeküdt egy lánynak a barátjával, majd el is akarta venni, miután nem sikerült, mert a srác nem érezte magát olyan jól vele, még ő akarta a másik nőt megverni :)).
Utána szintén kevert, ismerkedett egy sráccal, akinek pár hónapos kapcsolata volt, aztán a srác szakított a nőjével, de utána mással jött mégis össze.
Most ismét van egy ilyen helyzetben, amivel szintén nem törődik, ő aranyosnak gondolja a srácot, és úgy gondolja, ezzel nem foglalkozik (ez a leggusztustalanabb, mert így a másik nőt mindketten közelről ismerjük-közeli kolléga, nap mint nap egy légtérbe, ha értitek ez így mit jelent).
Miért van, az, hogy vannak nők, akiknek mintha a függőségük lenne olyan srácokkal ismerkedni, akiknek van valakijük?
A kapcsolat miatt nem akarok rákérdezni, talán sértené,lehet még magának sem vallja be, hogy hova süllyedt
Mert nem bír a vérével. Nő létemre mondom, hogy az ilyen rihe....rongy ri.....ncot jól meg kellene tépni. Még ő akarta megverni a másik nőt?Mit képzel az a cafka?
Ennyire viszket a pi---ája?Az ilyen egy fa....raéhes remegőpi...ájú ócska kis ku....
Köszi.
Ha majd elhatározom hogy ott hagyom az állásom, pl mert babát szeretnék, akkor az utolsó munkanapomon mindent feltéve rákérdezek :) Ugyanis utána 2-3 évig tarthatjuk a távolságot ha megharagudna , hogy rávilágítok , másnak, hogy jön le a viselkedése :).
Kedves kérdező.
Válassz jobb baráti kört.
Más barlang, más cseppkő.
Jó kérdés. Két ismerősöm van, akik többször kavartak már foglalt pasikkal, én nem vagyok szívbajos, rákérdeztem, mi eben a jó. Az egyik kerek-perec megmondta, hogy abszolút nem érdekli, van-e valakije a kiszemelt pasinak, ha neki kell, akkor ráhajt és kész, nem foglalkozik azzal, hogy ki mit gondol vagy mi van a másik nővel. Gyakorlatilag engem hülyézett le, hogy miért töröm a fejem fölösleges dolgokon, egyszer élünk...Megjegyzem, két pasitól van egy-egy gyereke, akiket az anyjával nevel, tartós párkapcsolata évek óta nincs.
A másik hímezett-hámozott, aztán közölte, hogy a pasik kezdeményeznek nála, nyilván sz..r a kapcsolatuk otthon, a feleség/barátnő nem foglalkozik velük eleget (bezzeg ő), ahhoz viszont a pasik lusták és gyávák, hogy kilépjenek és vele kezdjenek új életet. A kezdeményezésről annyit, hogy nem egyszer tanúja voltam, ahogy bedobta magát, egyértelmű felhívás volt keringőre a javából.:-) Ő is szingli, pontosabban most is szerető-státuszban van.
Volt egy ilyen barátnőm, először egy apja korabeli nős pasassal kavargott és itta minden szavát, hogy majd ha végez a sulival összeköltöznek...persze sose hagyta el a feleségét.
Utána szintúgy egy kapcsolatban élő sráccal járt össze és úgy viselkedett meg mindenkinek úgy beszélt róla, mintha együtt lennének és nem ő lenne a másodhegedűs.
Egy időben nekem szidta a pasi barátnőjét, hogy mekkora ku#@a én meg azt találtam neki mondani, hogy kettejük közül nem az a szerencsétlen csaj a repedtsarkú, akit ketten jól átcsesznek. Hát sokáig nem beszéltünk :)))
Három év alatt elérte hogy szakítsanak és most ő a barátnő, de majd ő is erre a sorsra jut, hiszen a srác vele se bukott le, miért ne tarthatna most mellette is egy másikat? :)
Amúgy ha az ilyen férfiak képesek lennének nemet mondani, akkor ilyen nőcskék sem lennének.
Szerintem hűtlenségnél sem a harmadik fél a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!