Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak nők, akiknek jól esik párkapcsolatban lévő férfiakkal keverni/ Ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van egy közeli nő ismerősöm, elég közeli, mert jóba vagyunk, így nyomon követem az életét egy picit.

Nem régiben többször lefeküdt egy lánynak a barátjával, majd el is akarta venni, miután nem sikerült, mert a srác nem érezte magát olyan jól vele, még ő akarta a másik nőt megverni :)).

Utána szintén kevert, ismerkedett egy sráccal, akinek pár hónapos kapcsolata volt, aztán a srác szakított a nőjével, de utána mással jött mégis össze.

Most ismét van egy ilyen helyzetben, amivel szintén nem törődik, ő aranyosnak gondolja a srácot, és úgy gondolja, ezzel nem foglalkozik (ez a leggusztustalanabb, mert így a másik nőt mindketten közelről ismerjük-közeli kolléga, nap mint nap egy légtérbe, ha értitek ez így mit jelent).

Miért van, az, hogy vannak nők, akiknek mintha a függőségük lenne olyan srácokkal ismerkedni, akiknek van valakijük?

A kapcsolat miatt nem akarok rákérdezni, talán sértené,lehet még magának sem vallja be, hogy hova süllyedt

2017. máj. 7. 20:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Miért van, hogy egyesek szeretik kibeszélni a "közeli nő" ismerőseit?
2017. máj. 7. 20:29
 2/20 anonim ***** válasza:
51%

Mert nem bír a vérével. Nő létemre mondom, hogy az ilyen rihe....rongy ri.....ncot jól meg kellene tépni. Még ő akarta megverni a másik nőt?Mit képzel az a cafka?

Ennyire viszket a pi---ája?Az ilyen egy fa....raéhes remegőpi...ájú ócska kis ku....

2017. máj. 7. 20:30
 3/20 A kérdező kommentje:
első: Az oka itt most az, hogy félő, hogy ő nem ilyen tisztán látja át ahogy én, meg csúnyábban mint ahogy leírtam, de a második is jól beszél, tehát nem érzem szükségét haragban lenni, de szívesen megérteném az okát . Hátha találok itt egy olyan nőt, mint ő, és leírja, vagy netán sokan vannak akik ilyenek, de maguknak sem vallják be?
2017. máj. 7. 20:33
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ha majd elhatározom hogy ott hagyom az állásom, pl mert babát szeretnék, akkor az utolsó munkanapomon mindent feltéve rákérdezek :) Ugyanis utána 2-3 évig tarthatjuk a távolságot ha megharagudna , hogy rávilágítok , másnak, hogy jön le a viselkedése :).

2017. máj. 7. 20:35
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező.

Válassz jobb baráti kört.

Más barlang, más cseppkő.

2017. máj. 7. 20:45
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Jó kérdés. Két ismerősöm van, akik többször kavartak már foglalt pasikkal, én nem vagyok szívbajos, rákérdeztem, mi eben a jó. Az egyik kerek-perec megmondta, hogy abszolút nem érdekli, van-e valakije a kiszemelt pasinak, ha neki kell, akkor ráhajt és kész, nem foglalkozik azzal, hogy ki mit gondol vagy mi van a másik nővel. Gyakorlatilag engem hülyézett le, hogy miért töröm a fejem fölösleges dolgokon, egyszer élünk...Megjegyzem, két pasitól van egy-egy gyereke, akiket az anyjával nevel, tartós párkapcsolata évek óta nincs.

A másik hímezett-hámozott, aztán közölte, hogy a pasik kezdeményeznek nála, nyilván sz..r a kapcsolatuk otthon, a feleség/barátnő nem foglalkozik velük eleget (bezzeg ő), ahhoz viszont a pasik lusták és gyávák, hogy kilépjenek és vele kezdjenek új életet. A kezdeményezésről annyit, hogy nem egyszer tanúja voltam, ahogy bedobta magát, egyértelmű felhívás volt keringőre a javából.:-) Ő is szingli, pontosabban most is szerető-státuszban van.

2017. máj. 7. 20:54
 7/20 anonim válasza:
95%
Nem állok egyik pártján sem de azt is elkell mondani, hogy van olyan férfi viszont akinek nem elég egy nő. Az hogy otthon várja valaki és ez a nőknél is létező dolog van hogy nem elég egy. Az egója miatt vagy mert ndm foglalkoznak vele eleget stb.
2017. máj. 7. 21:46
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Így próbálja bizonyítani magának,hogy jó nő. Az önbecsülése a béka segge alatt van. Az ilyen ember beteg.
2017. máj. 7. 21:46
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs, aki egy kapcsolatból félrelépjen, akkor ilyenek sem lesznek. Amíg az előbbi van, addig meg nem az utóbbiak a nagyobb hibásak.
2017. máj. 7. 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

Volt egy ilyen barátnőm, először egy apja korabeli nős pasassal kavargott és itta minden szavát, hogy majd ha végez a sulival összeköltöznek...persze sose hagyta el a feleségét.

Utána szintúgy egy kapcsolatban élő sráccal járt össze és úgy viselkedett meg mindenkinek úgy beszélt róla, mintha együtt lennének és nem ő lenne a másodhegedűs.

Egy időben nekem szidta a pasi barátnőjét, hogy mekkora ku#@a én meg azt találtam neki mondani, hogy kettejük közül nem az a szerencsétlen csaj a repedtsarkú, akit ketten jól átcsesznek. Hát sokáig nem beszéltünk :)))

Három év alatt elérte hogy szakítsanak és most ő a barátnő, de majd ő is erre a sorsra jut, hiszen a srác vele se bukott le, miért ne tarthatna most mellette is egy másikat? :)

Amúgy ha az ilyen férfiak képesek lennének nemet mondani, akkor ilyen nőcskék sem lennének.

Szerintem hűtlenségnél sem a harmadik fél a ludas.

2017. máj. 7. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!