Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak nők, akiknek jól esik párkapcsolatban lévő férfiakkal keverni/ Ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van egy közeli nő ismerősöm, elég közeli, mert jóba vagyunk, így nyomon követem az életét egy picit.

Nem régiben többször lefeküdt egy lánynak a barátjával, majd el is akarta venni, miután nem sikerült, mert a srác nem érezte magát olyan jól vele, még ő akarta a másik nőt megverni :)).

Utána szintén kevert, ismerkedett egy sráccal, akinek pár hónapos kapcsolata volt, aztán a srác szakított a nőjével, de utána mással jött mégis össze.

Most ismét van egy ilyen helyzetben, amivel szintén nem törődik, ő aranyosnak gondolja a srácot, és úgy gondolja, ezzel nem foglalkozik (ez a leggusztustalanabb, mert így a másik nőt mindketten közelről ismerjük-közeli kolléga, nap mint nap egy légtérbe, ha értitek ez így mit jelent).

Miért van, az, hogy vannak nők, akiknek mintha a függőségük lenne olyan srácokkal ismerkedni, akiknek van valakijük?

A kapcsolat miatt nem akarok rákérdezni, talán sértené,lehet még magának sem vallja be, hogy hova süllyedt

2017. máj. 7. 20:19
1 2
 11/20 anonim válasza:
70%

Azt se felejtsuk el, hogy van az, amikor tenyleg a szerelem miatt tortenik az egesz. Valojaban milliobol egy van ilyen, de ez is megeshet.

En nekem szamtalanszor lett volna lehetosegem megcsalni a baratnomet, de nem fogok olyat tenni amit neki se engednek meg. Ugy gondolom, hogy ez egy ertekrend az embernel, ha valaki meg akarja csalni az addigi elettarsat az ugyis megfogja, es talalni fog egy olyan indokot maganak, ami minden lelkiismeret furdalas alol felmentene. Igy szerintem minden megcsalas egyedi, persze lehet oket csoportositani, de attol meg mindenki a sajat jonakvelt "motivacioja" teszi lehetove, hogy megcsalja a masikat. Ha nem szexel eleget a jelenlegi csaj, vagy nem veszi szajba, na akkor keressunk masikat. Ha nem foglalkozik velem eleget, akkor itt ez az izmos pincer, legalabb egy jo kaland. Hivtak mar engem bulibol agyba, haveromat egy kisfiunak az anyja akarta megfektetni, mert otthon nem igazan jo a kapcsolata a ferjevel. Minden az embertol fugg. Vannak ilyenek, ismerek olyan not, akinek egy csok egy ismeretlen hapival a buliban teljesen rendben van, hiaba van padija. Az semmi, mondja, de hat mi az ami elvalasztja ezt attol h fel ora csok utan lecuppantson egy csavot... Most kint tanulok Belgiumban, de soha jobban nem szerettem a baratnomet. Honapok ota nem lattam, de akkor se fekudtem ossze senkivel, pedig mint irtam, mar invitaltak. Mindenkinek mas az ami meg belefer, nekem a flort az ami belefer, a baratnom reszerol is. Van akinek meg ez sem. En ugy gondolom trljesen emberfuggo mi az ami meg belefer, mi az ami nem.

Bocs az ekezetekert.

2017. máj. 7. 23:02
 12/20 anonim válasza:
94%
A tiltott gyümölcs a legédesebb. Egyébként ez azért is van (részben), mert a legtöbb párkapcsolatban lévő fiú teljesen megfeletkezik arról, hogy van párja, ha a lány nincs a közelben, ezzel adva a lovat a másik lány alá. Én nekem nem volt még közöm foglalt pasihoz, de tapasztalatból mondom, nem egy ajánlkozott fel.
2017. máj. 7. 23:04
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
És az miért van, hogy egyesek nem tudnak a saját dolgukkal foglalkozni ahelyett, hogy másokról pletykálnak?
2017. máj. 7. 23:17
 14/20 anonim válasza:
18%
Talan az is benne van, hogy ezek a nok teszik probara a parkapcsolatokat igazan, szoval lehet meg a vegen hasznosnak is bizonyulnak, hiszen ok azok akiket ha kiall az ember akkor tenyleg jo kapcsolatrol beszelunk.
2017. máj. 7. 23:19
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha a pasinak lenne gerince, akkor nem áll szóba vele, elvégre ő a foglalt, nem a nő.
2017. máj. 8. 01:43
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Ja, megerőszakolták szegény ártatlan pasikat. Milyen ember az ilyen? Himprosti?
2017. máj. 8. 01:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Mennyire látsz bele, hogy nem többszerelműek-e a résztvevők mind? Nem mindenki monogám, az embereknek legalább fele nem, nem törekszenek monogám kapcsolatra, nekik jobb a több.
2017. máj. 8. 04:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Nagyon közeli nőismerősöm, aki férjes asszony, folyamatosa flörtöl nős férfiakkal. Egy bizonyos ponton megálljt parancsol Ő, de került már ezekből kifolyólag bonyodalmakba.

Kérdésemre, hogy -hiányzik ez neki?- az volt a válasz, hogy kell az adrenalin.

2017. máj. 8. 05:16
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

Hímsoviniszta kérdés.

Szegény, ártatlan, kapcsolatban élő férfit elcsábítja egy rosszvérű nő.

.

Vedd figyelembe: kurafi volt előbb, aztán lettek qrvák!

Ha nem lesznek a kapcsolatukból kitekingetgető férfiak, nem lesznek kérdésedben szereplő nők sem!

2017. máj. 8. 06:14
 20/20 A kérdező kommentje:

Igaz.

Nála a pasik a hibásak ez tény, rá írnak pl facebookon, pedig az is kint van kivel van kapcsolatban, ilyenkor szoktam mondani a nő ismerősömnek, egyszer legyen gonosz és küldje el a barátnőnek, még mindig jobbat tesz, mint, hogy leáll ezekkel a pasikkal, és magát állítja be rosszvérűnek (utóbbit nem mondtam, csak gondoltam ) de mindig olyankor talál kifogást miért ne, tehát mintha valóban élvezné, hogy ő rá pont nem egyedülálló írt rá.

Egyedülállóval talán ha 2-szer találkozott, neki sem volt hosszú párkapcsolata még. Azért sok a disznó férfi, de az ilyen nőkkel sem stimmel valami.

2017. máj. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!