Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy boldog párkapcsolatban élő nő vagyok, de mégis szeretek idegen férfiakkal beszélgetni, főleg szexuális dolgokról, a neten?
Figyelt kérdés
Azon kapom magam, hogy levelezek, chatelek, és nagyon izgat, de egyben bűntudatom is van..2017. febr. 21. 22:49
1/20 anonim válasza:
pontosan ugyanígy voltam én is!
egészséges kíváncsiság egyrészt szeretjük tudni más hogyan csinálja másrészt talán tanulhatunk belőle tanácsot kérhetünk
plusz olyan dolgokat lehet megbeszélni amiket talán még a legjobb barátnőddel sem mer annyira intimek de a neten az anonimitás mögé bújva bármit mondhatsz és kérdezhetsz!
ne érezd rosszul magad ettől!
L
2/20 RRR válasza:
Mert ez a "titkos dolog" izgalommal tölt el,,semmi rossz nincs benne,amíg nem lépsz át egy bizonyos korlátot
3/20 anonim válasza:
Nem tudom, viszont idegen férfi vagyok a neten...
5/20 anonim válasza:
Vannak vágyaid amit a párodnak sem mersz bevallani. És kibeszéled titokban.
6/20 anonim válasza:
Talan az izgalom a tilosban járni netalán kis perverzió amit személyesen sose avagy maga hogy egy masik szemely !!!
7/20 anonim válasza:
Jó jó! De honnan tudhatják a beszélgető társaid, hogy Te valóban nő vagy?
8/20 anonim válasza:
Jaj de jo! Akkor te megérted ennek a forditott szereposztását is. (gondolom)
9/20 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat... Nem is szoktam adni a neten fröcsögő nők szavára, pontosan ez miatt.
10/20 A kérdező kommentje:
Persze, megértem. Tudom, hogy ez izgató a férfiak számára is.:))
2017. febr. 21. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!