Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy olyan valaki keltett bennetek hiányérzetet, akit igaziból nem is ismertetek? Mégis, elég sokat gondoltok rá, már - már hiányzik?
Nagyon kevés embernek van része ilyen hiányérzetben, amit egy ismeretlen ember tud okozni, elsőre. Utána pedig teljesen úgy érzed, hogy szükséged van rá.
Illúzió is lehetne, de van rá racionális magyarázat. :)
A magyarázat = a tudatalattid.
Ugyanis a tudatalattid mindent elraktároz olyan személyekről, akik fontosak voltak Neked, vagy kötődtél hozzájuk. Amikor pedig nem várod, pár másodperc alatt imádhatsz egy ismeretlent vagy hiányérzetet válthat ki belőled, mert felhozott benned akár egy elfojtott érzelmet vagy hiányt, vagy egy nagyon jó emlékhez hasonló érzelmeket.
Akár már csak a kisugárzása miatt is kiválthat valamilyen vonzalmat.
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen a fizetés is teljesen ilyen :D hálátlan dög! Pedig úgy várja az ember, de olyan rongymódjára - hamar távozik. :D viszont, nem erre gondoltam.
Igaziból lehet!
Nagyon nehezen nyílok meg bárkinek is, nehezen szimpatizálok úgy igazán!
( el vagyok az emberekkel, de na.. introvertáltabb fajta vagyok, abból is a különcebb. )
Ettől fogva, vonzódni is nehezen kezdek el. Még kevesebb az olyan ember akiben " magamra találok ,, !
Kevés ember van körülöttem, de hozzájuk nagyon ragaszkodom.
Talán (..!? ) ez az oka.
Én viszont nem keresek kapcsolatot! Ő igen, de nem bennem / velem.
Szóval, majd at idő rendbe teszi a dolgokat.
Nem teljesen ilyen, de hasonló.
Én 3x álmodtam ugyanazzal, a Férfival, egyszer egy randit, egyszer az esküvönket és egyszer gyerekünk születését. Életemben nem láttam, a srácot (tudtommal), az álmok között telt el néhány nap, majd hét.
Ennek több éve, mai napig leírom,hogy nézz ki a srác, szerintem megis ismerném,ha meglátnám,de nem láttam hasonlót sem (nem egy fullos pasi, mások számára átlagos lenne, nekem nagyon bejött). Akkoriban igen csak nézelődtem utána, sokat gondoltam rá, mára már nem keresem.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!