Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anno egy nőt ducin ismertetek meg, és ő kezdeményezett nálatok, de ti elutasítottátok, mi lenne ha lefogyna és csinos lenne? Adnátok neki egy esélyt?
Szerintem ennek nem nagy értelme van. Ha felszedsz pár kiló, kivág a francba. Vagy lehet nem csupán azon múlott akkor, hogy nem deszka voltál.
"Komoly elvárásai vannak külső-belső téren.." Mindenkinek vannak elvárásai, de szerintem a stílus és a közlés alapján elég felszínes a csávó. De te tudod. Különben mennyi voltál? 120-130? Mert ha +5-10 kg. csak, akkor vagy r*hadt felszínes, vagy egyszerűen nem kellettél neki.
Míg duci voltam, nem volt semmi önbizalmam, így nem öltözködtem csinosan, nem volt pozitív kisugárzásom. Most már szeretem a testem, a kinézetem és meglátszik rajtam, hogy sugárzok. Ez igazából a nagy változás rajtam.
70 kg voltam 160 centihez, most 52kg.
3!
Ne már, hogy az ismerkedés alatt egy duci nőt elutasító férfi ugyanolyan mint aki egy frissen szült anyukát kidob. Ne légy nevetséges!
Értem, volt egy megbízhatatlan alak az életedben és ettől amikor a kérdező azt mondja van egy srác, aki a megismerés pillanatában nem jött volna össze vele, akkor...
Makes perfect sense.
5: "nagy elvárásai vannak mind külső, mind belső terén"
Ennek alapján írtam, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!