Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon szerelmes fiú is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon szerelmes fiú is megnéz egy csinos nőt?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha normális, akkor igen. Ha valami fanatikus, akkor egész nap csak az asszonya ugráltatja fel-le, fel-le.
2015. okt. 26. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Képzeld, szerelmes lány létemre én is észre szoktam venni a csinos nőket, mert nem vagyok vak. :P Ugyanúgy, mint a másik nemet. És ugyanúgy, mint a férfiak a szép nőket.
2015. okt. 26. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
nem, azok csukott szemmel járnak.. viccet félretéve igen, meg es ez normalis.. engem sosem zavart az ilyesmi. (legalabbis ha megnézi.. nem bámulja, nézi és kizárólag ezen a szinten marad) én is szeretem a szépet, ha adódik alkalmam megnézem a jo pasikat, de ettől egyikkel sem mennek messzebbre mert van barátom...
2015. okt. 26. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ha szerelmes vagyok, akkor képtelen vagyok bárkire még csak ránézni is. Nekem csak az a személy a tökéletes és az egyetlen, kívül és belül. Ha már múlik ez az idealizált állapot és kezd átváltani a kötődésem inkább egyfajta mély és őszinte szeretetbe, akkor a szexuális fantáziám már másra is kiterjed, viszont olyannyira tisztelem és megbecsülöm a párom, hogy ezeket a félresikló gondolatokat soha nem ültetném át a valóságba. A gondolataim ellen nem tehetek, de a tetteimet meg tudom válogatni. Másik véglet, ha a kezdeti szerelem a kiábrándulás felé mozdul sajnos, de akkor előbb vetek véget méltósággal a kapcsolatomnak, semhogy megcsaljak bárkit is.
2015. okt. 26. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 25/F
2015. okt. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!