Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem boldog egy párkapcsolatban, miért nem hagyja ott a másikat, miért megcsalja?
Egyik ismerősöm megcsalta a barátja. Ez nem egyedi eset, elég sok ilyen történik. Amin elgondolkodtam, hogy miért csalta meg? Tehát nem egyszeri alkalom volt, hogy azt hitte hogy nem derül ki. Rendszeresen találkozgatott a másik lánnyal, jóformán egyszerre két emberrel járt. Ennek mi értelme van? Ha nem volt boldog, miért nem hagyta ott? Nekem is volt boldogtalan kapcsolatom, 1,5 után elhidegültünk és szakítottunk. Nem megcsaltam. Megbeszéltük és szakítottunk.
Miért csalják meg az emberek a párjukat, ha boldogtalanok?
Az első fázisa vagy amikor még őszintén szeret v nem szeret az ember.
Aztán a legtöbb ember megalkuvo lesz és nem tesz a boldogságáért.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Ezt a kérdést még én írtam ki. Igazából még azóta sem értem az ilyeneket. :D
Kapcsolatfüggő, gyenge kis sza.rdarab, aki akkor lép ki egyik kapcsolatból a másikba, ha már biztos benne, hogy nem fogja az új kidobni két héten belül. Belehalna, ha pár hónapig egyedül lenne.
A másik verzió, amit már írtak is, hogy egy igazi ku.rvapecér, aki akkor érzi jól magát, ha több csajt is tud szédíteni.
A legtöbb esetben egyébként egyszerűen azért nem hagyja ott, mert ANNYIRA nem rossz az a kapcsolat, csak van lehetősége mással is szexelni, és ha az jobb lesz, akkor kilép, ha nem, akkor ott a fix, biztos partner, akivel jól el lehet lenni még akár évekig is.
Akik itt gyáva szaroznak stb., azok ugye véletlen sem képmutató emberek, hanem a saját életük minden egyes területén mindig bátran lépnek az ismeretlenbe ugye?
Ha van egy jobbnak tűnő állás, akkor még aznap kilépnek a jelenlegi munkahelyükről, ugye? Ha a legkisebb ötletük is van, rögtön új vállalkozásba kezdenek, ugye?
"Akik itt gyáva szaroznak stb., azok ugye véletlen sem képmutató emberek, hanem a saját életük minden egyes területén mindig bátran lépnek az ismeretlenbe ugye?
Ha van egy jobbnak tűnő állás, akkor még aznap kilépnek a jelenlegi munkahelyükről, ugye? Ha a legkisebb ötletük is van, rögtön új vállalkozásba kezdenek, ugye?"
Már bocs, de a válaszolónak igaza van, kapcsolatfüggő, gyenge szarok. És itt marhára nem arról van szó, hogy az élet minden területén bátornak kell lenni (de ha már így kérdezted, mellesleg igen, én pl. lazán vállalom a kockázatot és váltok munkahelyet, ha úgy van, ill. mondtam már fel nem egyszer, mert nem tetszett a hely, úgy, hogy nem volt még meg a következő - eddig bejött :)), hanem hogy a párodat megtiszteled annyival, hogy nem hazudsz a képébe, nem sunnyogsz a háta mögött és nem alázod meg. Nem maga az aktus a legfelháborítóbb a megcsalásban, hanem az azzal járó sunnyogás és hazudozás. Gusztustalan, felőlem meg is dögölhetne az összes ilyen "ember" ott, ahol van, legalább normálisabb lenne a világ, ha olyan emberek élnének benne, akikben van még némi integritás. Egy csótánynak több létjogosultsága van a szememben, mint az ilyen undorító hulladékoknak.
Aki képes empatizálni az ilyen selejtekkel, na azokról is megvan a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!