Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem boldog egy párkapcsolatban, miért nem hagyja ott a másikat, miért megcsalja?
Egyik ismerősöm megcsalta a barátja. Ez nem egyedi eset, elég sok ilyen történik. Amin elgondolkodtam, hogy miért csalta meg? Tehát nem egyszeri alkalom volt, hogy azt hitte hogy nem derül ki. Rendszeresen találkozgatott a másik lánnyal, jóformán egyszerre két emberrel járt. Ennek mi értelme van? Ha nem volt boldog, miért nem hagyta ott? Nekem is volt boldogtalan kapcsolatom, 1,5 után elhidegültünk és szakítottunk. Nem megcsaltam. Megbeszéltük és szakítottunk.
Miért csalják meg az emberek a párjukat, ha boldogtalanok?
9: igen, én is csaltam. Egy csomó ismert ember is csalt, akiről nyilvánvaló, hogy nemhogy gyáva, hanem kimondottan bátor, és rengeteget lerakott az asztalra. Mondjuk Bill Clinton. Ahhoz hogy valaki elnök legyen kib. sok munka kell. Faszs.g gyávának nevezni valakit, mert az élet egy területén gyáva volt - talán. A megcsalás valamilyen problémára utal, én csak annyit tudok, hogyha valaki csal, akkor biztos nincs rendben az élete. Az utolsó dolog, ami ilyenkor eszembe jut, hogy ítélkezzem.
A rossz hírem számodra, hogy a hosszú házasságok 80%-ban van megcsalás. Statisztika. Amilyen indulattal te reagálsz, valószínűleg már te csaltál vagy téged csaltak meg, vagy a szüleiddel történt valami, és ezt még nem dolgoztad fel. Neked sincs rendben az életed. Úgyhogy nem is küldelek el a halál fasz.ba a személyeskedésedért, tényleg.
Köszönöm az aggódást kedves 11-es, de teljesen rendben van az életem, nincsenek feldolgozatlan traumáim :)
Egész egyszerűen a gerinctelenségre nincs semmilyen (!) mentség számomra, az meg ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy az ilyen ember mit "tesz le az asztalra" más területeken. Attól még a gerinctelen gyáva selejt gerinctelen gyáva selejt marad. Az meg, hogy sokan vagytok, szintén nem mentség semmire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!