Elkéne viselni ezeket a dolgokat egy párkapcsolatban? Hogyan?
Eddig 4 barátnőm volt, de igazából egyikkel sem voltak komoly dolgok csak az elsővel akivel 7hónapig voltam együtt a többi meglepően rövidre sikerült 2 hónap vagy csak szex stb. Közben nyilván voltak dolgok minden érzelmi zsarolások,megcsalások,megfelelési kényszertől elkezdve tényleg az összes szar ami megtörténhet az velem meg is törént:D
Nyilván voltak nagyon jó élmények is benne, de 3 szor vissza kellett fizetném mindig úgymond szopással (ha nő lennék szerintem tényleg azzal kéne), de átvitt értelemben is.
Mostanában meg csak szexre találok lányokat (pedig nem arra keresek) csak egész egyszerűen rettegek a párkapcsolatoktól :/ Mert annyi szarvan benne amivel nem akarok együtt élni, hogy az valami borzasztó. És néha látom a sok nevedgélő boldognak látszó párokat, de csak arra tudok gondolni hogy ők elnézik ezt a sok szart egymásnak, vagy arra hogy úgyis hamarosan vége lesz stb.
Szóval egy komoly párkapcsolathoz el kell nézni egymás komoly hülyeségeit , ha mondjuk tegyük fel szeretem?? (Nekem nem menne). Most is van egy csaj teljesen normális velem, de ahogy valami problémát érzek a levegőben egyből menekülnék:/ 24f Szóval úgy mi a véleményetek a mostani kapcsolatokról meg erről az egészről amit leírtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!