Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megbocsathato,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsathato, vagy toleralhato egy parkapcsolatban, ha az egyik fel csak azert nem talalkozik egy adott ellenkezo nemu szemellyel, mert tudja elore, hogy ugysem tudna neki ellenallni?

Figyelt kérdés

Tehat ha talalkoznanak, akkor biztos megcsalas lenne a vege, ezert inkabb nem is kiserti a sorsat.

Bocsi az ekezetek hianya miatt.

2017. júl. 4. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem miért lenne kuka. Persze, ott a kísértés, de ellen állneki. Ráadásul vagy elmondta vagy el akarja mondani (legalábbis nekem ez jött le) ez is egy pozitívum. Nem tudom miért kell ilyenen rosszmájúskodni.

30/f

2017. júl. 4. 15:07
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Ja hogy a kérdésre is válaszoljak...igen, a hűség "megbocsájtható" és egész jól tolerálható.

30/f

2017. júl. 4. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a "párkapcsolatnak" így semmi értelme.
2017. júl. 4. 15:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem mondta el. Egy ideje gyanakodtam, ezert beleptem a facebook-jaba es ott lattam a beszelgetest, hogy mennyire kivanjak egymast. Amikor a talalkozasrol lett volna szo, a parom haritotta, de igazabol nemet sem mondott.
2017. júl. 4. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, így egy "kicsit" más. Akkor lapát.
2017. júl. 4. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezt nem mondtad kérdésben kérdező. A válaszom sem helyes már így. Figyelj. Ha zavar annyira, akkor beszéljetek róla. Ha kitérő választ ad, akkor szembesítsd és úgy. Persze ezzel kiugraszthatod a nyulat a bokorból, de az még nem garancia, hogy megoldjátok-e.

30/f

2017. júl. 4. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez így kuka.
2017. júl. 4. 16:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem megbocsátható. Sem az, ha valaki ennyire nem tud parancsolni magának, sem az, hogy üzenetben ilyeneket irogat másnak.
2017. júl. 4. 17:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem. Nem vagyunk ösztönlények. Ha valakivel nem akarok fizikai kapcsolatot, akkor nem létesítek vele.. Ha tudom,hogy van párom, akihez hűséges vagyok, akkor nem ugrok rá egy fszra se(férfiak esetén pnára), hanem hűséges maradok.

Ha valaki tetszik,vagy esetleg még fejben el tudod képzelni vele, az még talán ok, bár feszegeti a határokat..De ha találkozni sem mersz vele,az már gáz.

2017. júl. 4. 20:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Most látom a kommentet..Hagyd ott a fenébe!

Ha most még nem is találkozik vele, akkor lesz más később, akivel ugyanolyan jól elbeszélget és talit is lebeszél..Nem tisztel, ne hagyd,hogy megalázzon.

2017. júl. 4. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!