Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,30-40 közöttiek! Aki lépett màr félre, de együtt maradtatok élettàrsatokkal/férjetekkel, mennyi idő utàn tudott úgy megbocsátani a férfi, hogy nagyjàból helyreàllt a szexuàlis életetek?
Nem ostorozàst kérek, épp ezért azt szeretném, ha csak olyan vàlaszolna, aki lépett màr félre, de megbánta, és igyekezett apait-anyait beleadni abba, hogy helyrehozza azt, amit elcseszett.
Köszönöm.
34N
Eleve nem volt jó a szexuális életünk - és erről egyikünk se tehetett-, ezért is jöhetett az életembe a félrelépés. Ezt nem tudta meg a párom, de sajnos azóta sem állt helyre ez köztünk.
Szerintem aki félrelép eleve hasonló helyzetből lép. Ha a párjával minden rendben a szexuális életünkben nem vágyik másra.
Itt jön még hozzá a lelkileg elhidegülés, aztán ha megtudja a pasi, nincs válás, borzasztó nehezen tudom elképzelni,hogy az átélt sérelem miatt ez valaha tökéletes lesz, bármennyire igyekszik a másik fél.
Köszönöm nektek a vàlaszt.
9 hónappal ezelőtt történt a ballépésem, természetesen van szex köztünk, jó is mindkettőnknek, sőt ha a lànyom suliban, vagy az apjànàl van, akkor ugyanúgy "megőrülünk" a hàzban, mint az elején.
De jön neki valami, és minden átmenet nélkül szóbahozza.Utàna együttlét megint nincs 1-2 hétig.
Teperek, mindent megteszek mindennap, érezze, nagyon szeretem.
Amikor megcsaltam, rettenetesen féltékenykedett, kezdtem egy tanfolyamot, tipikus férfi terület, állandóan piszkàlt, mi lesz ha elkezdem a sulit, mindezt hallgattam 3 hónapon àt.Intimitás nem nagyon volt, csak a cirkuszok mentek.
Összejöttem az oktatóval.Először elmondtam neki, utàna meg követett, s a sajàt szemével làtta ahogy mi csókolózunk a kocsiba.Ahogy meglàttam hogy ott àll kocsival, azt hittem meghalok.Akkor éjszaka hotelbe kényszerültem, mert a kulcsomat ott és akkor elkérte.
Màsnap beengedett a hàzba, leültünk beszélgetni, azt mondta, soha nem fogja megbocsàtani.
Azóta sokminden vàltozott, de helyre teljesen nem jöttek a dolgok.
Sőt, azóta itthon vagyok, nem dolgoztam, marha nyugodt volt, veszekedések se voltak, inkàbb szemrehànyàsok.
Na, most kaptam egy lehetőséget munka fronton, egy szem nő leszek ahova megyek dolgozni.Hétfőn sikerült, azóta megint nagyon rideg.Én màr nem tudom mit csinàljak.
Eszemben sincs félrelépni, de este mivel megint olyan hideg volt mint a jég, mondtam neki, hogy megint ugyanolyan vagy, úgy viselkedsz velem, mint anno a tanfolyam előtti hónapokban.És mivel minden baja van, hogy megyek dolgozni, kezdi màr megint a szúrkàlódàst, pedig csak hétfőn tudtam meg az interjún, hogy oké, fel vagyok véve.
Ugyanakkor érdekes, mert soha nem Valentin-napozunk, de jött haza este, letett egy pezsgőt az asztalra, később azt mondja, ja van itt még neked valami, rózsa volt egy vékony vàzában, rajta kàrtya, szeretlek felirattal.De sima hétköznapokon is gondol ràm, ezért nem tudom én màr mi lesz, mit akar.
A munkàt nem akarom visszamondani.
Nem tudom miért rabolod az idejét.
Mindketten tudjuk, hogy újból meg fogod tenni, ismerem jól a "fajtád".
Teljesen tipikus sztori, most se véletlenül vagy férfiakkal körbevéve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!