Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,30-40 közöttiek! Aki lépett màr félre, de együtt maradtatok élettàrsatokkal/férjetekkel, mennyi idő utàn tudott úgy megbocsátani a férfi, hogy nagyjàból helyreàllt a szexuàlis életetek?
Figyelt kérdés
Nem ostorozàst kérek, épp ezért azt szeretném, ha csak olyan vàlaszolna, aki lépett màr félre, de megbánta, és igyekezett apait-anyait beleadni abba, hogy helyrehozza azt, amit elcseszett.
Köszönöm.
34N
2019. febr. 28. 09:16
31/34 anonim válasza:
Kedves 29es! Hogy érik el? Lehet, hogy sehogy. Sokat tájékozódom kapcsolatok terén. Idős, 30+éve együtt elokkel beszelgettem. Mindegyikük beszámolt felrelépésrol egyik masik vagy mindkét fél javára. Én nem gondolom, hogy ez a kapcsolat végét jelentené. Bár tudom, hogy itt mindenki az ellenkezőjét vallja, mert igazán tökéletes és gerinces ember. Minket előre vitt a harmadik fél. Én rajottem, higy massal sem jobb az ágyban sem, a férjem pedig radobbent, hogy ha nem vigyáz ő is kölcsönösen a kapcsolatunkra, nem lesz örök. Nekünk ez kellett. Nem állítom, hogy másnak ilyen történés a javára válna. Nem vagyunk egyformák.
32/34 anonim válasza:
Szia. Én megtettem, sajnos azért mert úgy éreztem ellaposodott a kapcsolatunk. Azóta rájöttem, hogy a megbízhatóság, a figyelmesség, a türelem, nem egyenlő az unalmassal, a papuccsal, a lapos kapcsolattal. De későn jöttem rá. Én is őszinte voltam, elmondtam. Meghallgatta, és szakítottunk. Aki volt a harmadik, annak persze csak arra kellettem. A férjemnek viszont volt tartása, így beadta a válópert. Amíg nem váltunk el, mindent megpróbáltam, hogy visszaszerezzem. Nem veszekedett , nem bántott, sőt segítőkész volt. De nem akart idegeskedni merre járok, és nem is szexelt velem. Megbocsàjtott, de a válás után nem is foglalkozott velem. A bizalom elmúlt, és vége volt. Ami fontos, hogy miért nem előtte mondtam, hogy gond van. Akkor szerinte lehetett volna változtatni.
33/34 anonim válasza:
Nem volt törés a szexuakitasban köztünk. Nem undorodott tőlem. Bár mondta, hogy sokat eszébe jut milyenek lehettünk együtt. 30N
34/34 anonim válasza:
Kb.egy hónap kellett hozzá a férjemnek,eszemben sem volt teperni,,mondtam neki hogy döntse el hogy túl tud-e lépni rajta vagy nem.Sikerült neki,ez 3 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!