Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,30-40 közöttiek! Aki lépett màr félre, de együtt maradtatok élettàrsatokkal/férjetekkel, mennyi idő utàn tudott úgy megbocsátani a férfi, hogy nagyjàból helyreàllt a szexuàlis életetek?
Nem ostorozàst kérek, épp ezért azt szeretném, ha csak olyan vàlaszolna, aki lépett màr félre, de megbánta, és igyekezett apait-anyait beleadni abba, hogy helyrehozza azt, amit elcseszett.
Köszönöm.
34N
És még mennyi hasonló történet van, amik nem kerülnek ide ki...
Tele az ország jellemtelen , nulla probléma megoldó képességű és önbecsülés nélküli emberrel. Ezekkel párkapcsolat? Persze, hogyne... Volt elég ilyen sza.r jellemű pasi az életemben. Kell a fenének még egy. Szégyen, hogy a nők jórésze is lealjasodott és ennyire. Semmi tartás bennük.
Probléma van? Mit tesznek? Letolják a bugyit azonnal, bele mártják a farkukat másba. Gratula.
A kérdező is csak vergődik a párjával egy nagy sza.rban.Annyira kapcsolatfüggők, hogy az félelmetes. Nem is értem mire vár... Csodára? Na az nem lesz. Ezt elszúrta végleg, de hagy kínlódjon még a fosban, mielőtt bekövetkezik az elkerülhetetlen. Megérdemli.
Én (mi, a kislànyommal) élek/élünk az Ő hàzàban, nem ő az enyémben.
Senkit le nem pontoztam, tisztàban vagyok vele, hogy én vagyok a hibàs, épp ezért el is olvasok minden hozzàszólàst, senki vàlaszàt nem ítélem el.Az egyetlen, akit elítélek, az sajàt magam!
Mondjam vissza a munkàt, és maradjak itthon még ég tudja meddig?Férfiak dolgoznak mindenhol.
Sokat tanultam, fejlődtem az esetből.
Néha már sikerül a jelenben lenni, élni.
Arra figyelek, hogy jó nekem ebben a kapcsolatban?
Ha jó akkor nem tök 8 mi volt előtte?
Ha hűséges de rossz kapcsolatban lennék jó lenne? Nem.
A rossz kapcsolatnak én is részese voltam, éreztem, hogy vacak csak reménykedtem, hogy majd megoldódik.
Ez volt az én felelossegem.
Jó kapcsolatban szeretek lenni, ha rossz megbeszélem a másikkal és változtatok. Teszek bele munkát.
Azért akár otthon tartani mert fél, önbizalom hiánya van nem hiszi el, hogy elég vagy neki. Észre kéne vennie, hogy másként viszonyulsz hozzá, hogy más a kapcsolat.
Köszönöm Bence! :)
De már nem bírok itthon maradni, kell hogy érjen külső inger, kevés a gyerek indul suliba, ezt főzök ma, oké ma ezt mosom ki stb.
Ráadàsul ehhez a munkakörhöz kosztümöt kellett vennem, na most aztàn àll a bàl, miszerint divatbemutatóba akarok menni.(?)
Nem, csak ez egy feltétel.De nehezen érti meg.
Többen is és én is leírtam hogy ezt fogadd el. Köztetek körülbelül már ez lesz az alap hangulata a kapcsolatnak.
A munkát mond vissza ezt is írtam, hát figyelj nem muszáj de erősen ajánlott. Ezt neked kell eldönteni, ha elvállalod akkor kb el is vágod vele a kapcsolatot, ezt próbáltam érzékeltetni. De te tudod, ez a férfi már soha nem azt a nőt fogja benned látni akit elvett. Van más munka is a világon ahol nem kanok közé kell bemenni full kipakolva.
Nem vagy alku pozícióban, jelenleg. Nem az a célom hogy lehúzzalak vagy elvegyem a kedved, de mint külső szemlélők mi azért érzelmektől mentesen látjuk ezt.
Leirom a mi sztorinkat, bár ezzel nem leszel kisegitve, mert egyénfuggo minden szituáció.
29 éves csaj voltam, férj 30. Az egész egy férj altal elohozott krizissel kezdődött. Titkolozasok részéről , egy harmadik fél árnyéka (sosem derult ki mi is volt valójában), pénzügyek meg nem beszelese. Azt hittem, hogy a kapcsokatunk tökéletes, nagy az őszinteség köztünk, igy ez hatalmas bizalomvesztés volt. Nagy beszelgetések következtek, amikben az is kiderült szamomra, hogy én miben vsgyok ludas (egy kapcsokatban nincs okyan, hogy csak az egyik fél a hibas, soha!!!). Sokat jelentett ez az időszak, mert sikerült jó ertelemben kicsit távolabb helyeznem magam a ferjemtol, illetve objektivebben szemlélni a kapcsolatunkat. 10 éve voltunk akkor együtt, de nekem még mindig rozsaszin ködben úszott az agyam. Kiderült, hogy unalmas feleség vagyok és két gyerek után inkabb csak anya. Nagyon igyekeztem változtatni. Sikerult is. Jobbak lettünk. De az érzelmi tavolodas beengedett egy idegent a latomezőmbe. Nagyon furakodott. Sokáig tiltakoztam. Férj első perctől tudta, mert elmondtam, hogy van csábítás. Sokat téptem az agyam, hogy mi vonzhat ebben az újban. Amikor rajottem egy egy részletre, szintén mindent megisztottam férjjel. Mondjuk ki, felébredt a szrxualitasom, mert ez az uj hapsi megbøkdöste, de férj akkor sem akart reagalni rám, amikor sírva kértem. Honapokig ment ez. Aztán beadtam a derekam. Az idegennek. Ku**a jó volt. Honapokkal később derült ki férjnél. Vegulis én mondtam el. Nehezen emésztette meg. De meg akarta. Megértett engem is. Nem voltam a szemében hülye ku**a. Sokkal bonyolultabb ez a téma, mint azt a legtöbben hiszik. Mi egy életre tervezünk egymás mellett. És bizony az hisszu idő a szerelem pedig nem állandó. Vannak hullámvölgyek. Bitang jól kell kommunikálni és bitang objektivnek kell lenni magunkkal szemben, hogy jól csináljuk. És akkor sem biztos, higy sikerul
A másik a tükröd.
Jó önismerettel, magát szerető, elfogadó embernek jó a kapcsolata is. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!