Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy felnyomtam a feleségénél?
Már nem először találkoztunk. Nekem azt mondta, hogy független és egyedül él. Velem töltött most egy egész hétvégét péntek-szombat-vasárnap. Nem igazán nyomkodta a telefonját, így nem volt gyanús. Készültek bulis videók, közös képek. Persze volt egy konfliktusunk is az utolsó napon, ami abból adódott, hogy nagyon durva volt velem szóban és emiatt nem kívántam vele a szexet, mert tiszta stressz lettem és az erkélyen sírtam előtte. Akkor olyanokat mondott, hogy itt a telefonja, nézzem meg mennyi nő ír neki és mégis velem találkozott és hogy idejött értem, mindent megtesz nekem, én meg azt mondom, hogy nincs kedvem. Már ezen is teljesen ledöbbentem. És akkor még hozzátette, hogy csomó nővel volt kapcsolata az utóbbi időben és velük jobb volt a szex, mert én az első két nap jó voltam, de az utolsó nap csapnivaló....
Aztán elváltunk pár napra, folyamatosan írogatott 10 napja, hétvégén, este mindig. Nagyon kedves volt, próbálta ellensúlyozni, ami utolsó nap történt, így gondoltam adok még egy esélyt, pedig az eszem mást mondott, csak a szívem hajtott. Most két napja valami megváltozott, nem keresett annyit. Nem volt napközben online. Azt mondta, hogy sok gondja van a munkahelyén. Stb.. Tegnap pedig letiltott azzal az indokkal, hogyha szomorkodom miatta, hagyjuk. Írtam neki egy másik platformon, hogy ez nem megoldás, beszéljünk már normálisan, erre ott is tiltott. Akkor gyanús lett ez és nyomoztam. Megtaláltam a facebookon más keresztnévvel és ott volt a családja. Feleség, gyerek. Nagyon pipa lettem, hogy na ezt nem és írtam a nőnek, elküldtem mindent közös képet videót, beszélgetéseket. Erre a nő írta, hogy jelent engem és fel fog jelenteni a rendőrségen és letiltott. Ma a faszi meg kirakott egy közös profilképet a családjával. Létezik, hogy ott vannak vele és a nő megbocsátott neki ezek után? És igazából ez volt az indok, amiért letiltott? Normális, hogy egy nő megbocsátja azt, hogy a másik számtalanszor megcsal ja? Én úgy voltam vele, hogy a pasi túl sokat enged meg magának és másból nem valószínű, hogy fog érteni, hogy a tettei el következménye is lehet. Bár lehet rosszul tettem, nem tudom. Én úgy gondolom, hogy megérdelte, még akkor is, ha nő vele marad.
Nem értem én ezt 133... minket elkezdenek leszólni, személyeskedni. Én erre természetesen írok egy ellenválaszt - de bennem van a hiba? Érdekes logika.
Na meg a másik: ha valaki elítéli a kérdezőt, akkor az biztos a történetben szereplő férfi lehet? 10 millióan vagyunk ebben az országban, jógyerek!
Ám ha ennyire aggódsz a családi állapotom miatt, szívesen megmutatom neked magam. Azzal a feltétellel, hogyha kiderül, hogy tévedsz, akkor adsz nekem egy nagyobb pénzösszeget, és ezt írásba is foglaljuk.
Na? Benne vagy? Meg mered kockáztatni, hogy tévedsz velem kapcsolatban? Mutasd meg, milyen bátor vagy és kössünk fogadást!
Kedves 134-es!
Szép álmokat és jó éjt kívánok neked! 😉😘
Én a 129-es választ írtam, még az elején egyet. Képzeld, vannak mások is, akik lenézik a kérdezőhöz hasonló nőket. Na menj, ülj bele a kutyádba és énekeld, hogy "It's my life!".
135: ki hitte volna, hogy gyáva ember vagy...🙄
Nézd le! Ezzel nincs semmi baj. Utáld őket, vesd meg őket stb. Ez is teljesen rendben van.
De miért kell szétrobbantani egy családot?
Na ez az, amit rohadtul nem tudok megérteni. Attól, hogyha egy férfi nem hűséges férfiként, még lehet kedves a feleségéhez, lehet jó apa, lehet normális ember más szempontok alapján.
A kérdezőnek le kellett volna tiltania, elküldenie a francba, megszakítani vele minden kapcsolatot. Ez teljesen normális lett volna.
De nem... ő gonoszságot akart elkövetni. A történetben szereplő férfi csak dugni akart. Szexuális változatosságot akart, mint kb. mindegyik férfi. Viszont ez a nő azt akarta, hogy a gyerek apa nélkül nőjön fel, hogy széthulljon a család, hogy tönkremenjen mindannyiuk élete.
Na EZ az, ami szerintem mocskos, aljas gonoszság, egy igazi gennyes bűzlő patkány jellemére utal. Szégyellje magát az ilyen!
139
Mindenki lesz.arja a te erkölcsi értékrended, másnak meg van sajátja. Mi a miénk szerint járunk el, akkor is, ha te itt még heteken át hisztizel. Ezek után is ugyanúgy bele fogunk tenyerelni az ilyen fertők életébe és kész. Ha fontos a családja, akkor ne menjen félre, hanem mondjon le a szexuális változatosságról és viszlát. Legyenek prioritások és legyen felelősségvállalás.
A gyerek meg nem nő fel apa nélkül válás esetén, az apán múlik, mennyit foglalkozik vele. Nem kell úgy beszélni, mintha megölnék vagy börtönbe zárnák az apát.
Másrészt pedig szabadon joga van bárkinek úgy gondolni, hogy még elvált szülők gyerekeként is jobb felnőni, mint egy ilyen látszatcsaládban, ahol apuci ekkora féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!