Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz tapasztalatok feljogosítanak a nőgyűlöletre?
Nyugodtan gyűlölj, akit akarsz gondolatban, csakis magadnak ártasz vele testi/lelki egészség szempontból és persze még hogyha akadna is legalább egy nő, akivel kölcsönös lenne a vonzalom még azt is elfuserálod!
Ha meg elkezded tettekben kifejezni a gyűlöletet legalább lezárnak.
Mindkettő esetben te szívod meg. Te dolgod.
28
Nem választás kérdése.
Ha van egy értékrended és az általad megfigyelt alanyok messze nem felelnek meg ennek akkor akaratlanul is undor és ellenérzés fog el.
Lehet nekem túl nagy az igazságérzetem de ez van.
31
“ Ha meg elkezded tettekben kifejezni a gyűlöletet legalább lezárnak.
Mindkettő esetben te szívod meg. Te dolgod.”
Igazából ha belegondol az ember, semmi vesztenivaló. Abszolút semmi.
32
Javaslom dolgozz ezen a hallatlanul erős "igazságérzeten", mert szomorú, magányos, megvetett ember leszel.
35
Ott nem lesz probléma szexhiány. XDDD
Nekem ez kicsit olyan, mint amikor a kisgyerek az ujjára szorítja a harapófogót. Minél jobban szorítja, annál inkább fáj, és minél inkább fáj, annál jobban szorítja.
Sajnálatos, de egyedül önmagának árt vele. A megoldás meg nem az lenne, hogy még jobban belefeszül, hanem az, hogy elengedi. Szomorú, hogy nem vagy képes rá, kérdező, de ez kizárólag a te problémád.
39
Miért igazságos az szerinted, hogy az ember szenved? Ha bárki szenved?
Na ezért is utálom a fajtád mert egy szívtelen alávaló szörny vagy.
Nem ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!