Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A rossz tapasztalatok feljogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rossz tapasztalatok feljogosítanak a nőgyűlöletre?

Figyelt kérdés
Például ha folyton azt tapasztaltam, hogy felszínes rosszindulatúak, folyton gúnyolódtak a csúnyább férfiakkal, megalázták őket, csakis a szép embereket vették emberszámba stb.
2023. jún. 29. 09:00
 71/125 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan, te egy randiig sem jutsz el.
2023. jún. 29. 12:51
 72/125 anonim ***** válasza:
81%
Nem is akar randizni, ő büntetlenül akar taperolni/erőszakolni nőket.
2023. jún. 29. 12:53
 73/125 A kérdező kommentje:

73

Ez mondjuk jó lenne.

Fantáziálgatok egy olyan szerről amelyet beadva teljesen öntudatlanná válik és nem rögződne semmilyen emlék. Hatása úgy 3-4 óra lenne.

Hú miket tudnék csinálni.

2023. jún. 29. 12:55
 74/125 anonim ***** válasza:
80%

Ő nem randizni akar, csak szexelni és mindegy neki, hogy élvezi a nő vagy se. Beteg abberált állat.

Miért nem mész el pszichológushoz kérdező inkább, vagy prostikhoz, esetleg vennél magadnak guminőt?

2023. jún. 29. 12:55
 75/125 anonim ***** válasza:
76%
Ezentúl ha megkérdezik miért nem akarok gyereket, elég csak megmutatni a 74es választ. Hogy azon izguljak, hogy lányom lesz és ilyenekkel kell egy bolygón élnie? Inkább megkímélném..
2023. jún. 29. 12:57
 76/125 anonim ***** válasza:
70%

Jó ez már tényleg trollkodás😆

2023. jún. 29. 12:59
 77/125 anonim ***** válasza:
7%
Hehh, és még téged kéne sajnálni. XD
2023. jún. 29. 13:03
 78/125 anonim ***** válasza:
75%

Közel sem biztos, hogy trollkodás. Ha csak trollkodásból lennének ilyen gondolatai az embereknek, akkor nem lenne annyi valódi nemi erőszak, fogdosás, zaklatás, bántalmazás. Azt pedig ne feledjük, hogy az oldal anonim, szóval következmények nélkül leírhatja bárki, amit gondol, bátran kiadhatja magából.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ez a kérdés is szerintem 100%, hogy tőle származik. A 97-est olvassátok. Nem érti, miért ne fogdoshatna, erőszakolhatna nőket, és még azt tartja szemétségnek és veszélyesnek, ha valaki eltörné a kezét, amiért nekiáll fogdosni, zaklatni.

2023. jún. 29. 13:03
 79/125 A kérdező kommentje:

79

De azt sem értem miért csak azzal kéne szexelni akit vonzónak tartasz.

Hiszen ez ösztön és elvileg az ösztönök ellen harcolsz.

2023. jún. 29. 13:12
 80/125 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem miért kéne azzal szexelni, akihez nem vonzódok, ha tudok olyannal is, akihez meg igen?
2023. jún. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!