Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az életed legcikibb és legrosszabb randija?
Lánykoromban volt, lehettem vagy 15-16 éves. Elhívott egy amúgy átlagos fiú, hogy sétáljunk. Sétáltunk, dumáltunk, elég semmilyen volt, majd a végén azt mondta, hogy hívjam fel este, addig eldönti, hogy akar-e járni velem. Még fel is hívtam, mert hülye vagyok és azt mondta, hogy kövér vagyok úgyhogy nem. :D Megj.: 160 centihez voltam 55 kiló, de ez 25 éve volt és akkoriban a lányok 90%-a csontsovány volt tizenévesen, szóval kövérnek számítottam.
Volt egy másik is ugyanebben az időben, már sokadik randink volt, ültünk egy padon, smároltunk, erre odalépett egy csaj és felrángatta a csávót, mint kiderült a barátnője volt. /Nem tudtam./
Kiszivott nyakkal érkezett a srac a randira.
Amikor megkerdeztem, hogy hat ez? Azt mondta, hogy jaa, tegnap hazibuliban volt, kiutotte magat es a lany baratai ilyenkor mindig ezzel szorakoznak xdd
Több is volt.
Az egyiknél a csaj 90 km-re élt tőlem,megbeszéltük hogy elutazom hozzá. A tali előtt fél órával nyögte be,hogy neki vigyáznia kell a bátyja gyerekére szóval inkább mégse jönne. Én meg már rég a városában voltam
A másik sztorinál a csaj elfelejtette megemlíteni hogy se veled se nélküled kapcsolatban van a pasijával. Én arról sem tudtam hogy pasija van. A talin ordítva veszekedtek egymással telefonon és a pasi mondta hogy indul a haverjaival és megkéselnek majd engem. Nem is értettem hogy miért történik velem ilyen
7.
Mondjuk az is sokat elárul az ilyen történetekben, amikor valakit 1-1 szebb mondattal már randira is ellehet hívni, mert "jaj odávágyok a gondolaidér". Vagyis szépen kajálod be a hazugságokat hihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!