Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt az eddigi legrosszabb/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legrosszabb/ legcikibb szexuális élményed?

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb az volt,mikor nem tudtunk hova menni és egy fasorba mentünk el áldozni a szerelem oltárán. Sötét volt,de mikor hazaértem és belenéztem a tükörbe,nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek. A hátam-vállam tele hatalmas szúnyogcsípésekkel,karcolással,vágással,bevérzésekkel. 😂 akkor megfogadtam,hogy többet ilyet nem csinálok.
2017. márc. 3. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Párommal épp benne voltunk a témában,mikor anyósom benyitott. Azóta még akkor is kopog ha egyedül vagyok bent,meg ha résnyire nyitva van az ajtó,akkor is. 😁
2017. márc. 3. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hangosan csináltuk a párommal (egyedül voltunk a házban) de közben elment az idő :D és hazajött apám, és hát mivel zengett tőlünk a ház, ezért gondolom hallotta.

Este felhívott, hogy most már hazajöhet-e. Nézek magamban, miért kér engedélyt a fater tőlem hogy hazajöhessen a saját házába. Aztán eset megtudtam az engedélykérés "okát" és olyan vörös lettem, mint egy paradicsom :D

2017. márc. 3. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dugás közben egyszer olyan hasmenés jött rám, hogy alig értem ki a wc-re. Ha 2 centivel messzebb van, becsúszik a hígfos. Elég ciki volt....
2017. márc. 3. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is volt már hogy külön házban voltunk a barátommal, de egy telken volt a szüleim házával, este szexeltünk de nem emlékszem hogy olyan hangosak lettünk volna, de anyám másnap megkérdezte,hogy mik voltak azok a hangok? 😂😂😂 Mondom milyen hangok,meg miért járkálsz éjszaka az udvaron? 😂
2017. márc. 3. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Vettem olyan fajta óvszert, amire az volt írva, hogy "long lasting" (vagy ilyesmi), mert be volt kenve benzokainnal (ami egy közismert érzéstelenító).

Annyira jól érzéstelenített, hogy miután felhúztam, nem volt képes teljesen felállni a farkam. 12 darabot vettem belőel ráadásul. Szerencsére nem lazább kapcsolatban használtam, hanem barátnővel, aki megértő volt. Még miután lehúztam, utána órákkal később is tényleg úgy éreztem a farkam környéki részt, mint amikor fogorvostól jössz haza és nem érzed a fél arcod a sok érzéstelenítő miatt.

24/F

2017. márc. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!